Siste fra Instagram

torsdag 13. november 2008

Nytt stovebord på plass, og litt til.. ;)

Her kjem ein liten bildeserie fra stova vår. I går fekk eg telefon fra butikken om at no var bordet som vi bestilte (for eit halvt år siden) komt inn i butikken. Så etter å henta bordet og pakka det ut, måtte det jo sjølvsagt komme på plass, og bli fotografert! Er veldig fornøgd med bordet.

Fra før hadde vi eit Bombay bord, slik som mange av møblene i stua er. Trur vi kjem til å beholde begge bordene og heller bytte litt om på det. Seinare får vi nok behov for to bord, uansett :) Og kanskje no mens Storm er framleis valp, blir nok Bombaybordet det bordet vi må benytte, så ikkje ny bordet vårt blir fullstendig spist opp. For "lille" Storm har god smak han og.. han føretrekker dyre møbler, og dyre klær ;)

Så greit med ei hylle under bordet, der kan jo pcen få plass også... ;)

Fremste puta er kjøpt på kremmerhuset, mens den bakerste er ei av putene eg lagde heime i Sogn. Passa så fint her i stova no.. ;)

Etter ommøbleringa i stova, vart pianoet mitt flytta bort til bryllupsveggen vår. Her står det fint og trygt unna Storm's ville fakter.

Forje veke sydde eg ein kappe rundt sterioanleggbordet vårt. No ser det meir ryddig ut.. ;) Min kjære synest også det var smart med tanke på at no slipper han å passe på at Storm ikkje styrer volumet ;)

Så dette vart ein vinn-vinn situasjon ;)

Fekk også laga nokre stoffposer. Alltid kjekt med oppbevaringsplasser, samt at det ser pent ut.. ;)

Tusen takk for koslige tilbakemeldinger :) Også tusen takk for kjempekoslig awards fra Gamlå og Siri ;) Varmer masse at deke liker bloggen min :) Liker å kike innom til deke begge to :) Må tenke litt på kven eg gir den videre til.. :) Ønsker deke alle sammen ei kjempeflott veke vidare! :)

8 kommentarer:

Gamlå sa...

Heisann, Nydelig bord ikke rart dere har ventet på det i et halvt år!! Likte det veldig godt jeg. Ja, du skriver at luringen Storm er valpet av deg:) det går over, men det kan være litt slitsomt til tider, og spesielt når han har godt smak!!

Skikkelig koselig i stuen din. Dere har stor grunn og være fornøyde.

klem fra Gamlå og Nemi

Bjørkely sa...

Hei, Hei
Flott blogg du har.
Det stuebordet var kjempeflott. Har også planer om å bytte ut mitt stuebord også. Har også bombay, og vil ha et hvitt nu..

Blir nok å titte innom igjen!
Hilsen mæ!

Kari - My home is my Castle sa...

det bordet er bare driiitlekkert :))

Ha en fin kveld
Klem,Kari

Hespe sa...

Hei på deg!!
Så flott bord du har fått deg - var nok verdt å vente på det ja... Er helt betatt av hjemmet ditt, dere har det bare sååå flott. Et skikkelig lunt og godt hjem, med de herligste detaljer....

Vet du, i morgen er det fredag igjen, og det betyr HELG - jiiiipppiiii :-)

Ha en fin kveld videre og en herlig komende helg!!

Klemmer fra Hildegunn

Lisemoren sa...

Bordet vr lekkert, men favoritten min var den lure løsningen på stereoanleggsoppbevaringen. Så kjekt at mannen var enig og. Storm høres ut som en skikkelig luring, det er nok hyggelig med et kjæledyr, Skal si du får gjort mye. Klem fra lisemoren

Hjemmekoz sa...

Kjempe fint bord du har fått deg!
Det var helt min stil;)

Solveig sa...

Hei:)
For et nydelig salongbord!
Det var bare helt perfekt etter min smak;)
Men må si dere måtte vente lenge,men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves eller hva de sier;)

Kjempe lurt det med stereo benken da.. Og så slipper du kanskje like mye støv? Litt av en støv samler elektriske ting.

Hehe, så Storm liker dyre ting ja:P

Ønsker deg ei super helg:)

rosenskära sa...

Åh vad kul med norskt besök! Tack så mycket, du gör mig glad! Vilka vackra färger du har i din blogg och du är så fantastiskt vacker själv på dina underbara bröllopsbilder (maken och Storm går inte av för hackor de heller!).

Ha en riktigt skön fredagskväll!

Kram / Lena