Siste fra Instagram

torsdag 18. desember 2008

Engler daler der dei vil...

Så da har desse søte små englane funnet hylla inne i stova vår. Denne hylla betyr mykje for meg, sidan den var med meg, den dagen eg kræsja i fjellveggen.. Kor godt var det ikkje då å ha englevakt?

Hørast kanskje litt brutalt ut, men 80 km/t-kræsj, er vel ikkje noko anna enn brutalt... Så sjølv om hylla har fått ein del hakk og riper, er ho vakker i mine auge... No pynta med denne flotte kransen...
...og ikkje minst, desse søte englane, som spiller herlig musikk som fyller heile stova vår med glade juletonar.. Det nærmer seg jul, kjære deke.. Og i jula er det tid for ettertanke og eit tilbakeblikk på året som har gått. Eg håper at deke alle har hatt meir gleder enn sorger, fleire smil enn tårer, meir nærheit enn einsomheit, og ikkje minst, å ha nokon å vere glad i, og kjenne at ein blir skikkelig satt pris på. Eg ønsker deke alt godt! Ver ein engel du og!

3 kommentarer:

Ida sa...

God morgen! Så fint du skriver - og så skremmende det må ha vært å oppleve kræsj - spesielt i den farten! Håper det gikk bra med alle som var involvert !!

Tusen takk for kjempekoselig hilsen hos meg - og ekstra kjekt siden jeg ikke tror jeg har vært innom hos deg tidligere ! Du har virkelig en kjempefin blogg !

Ser du er fra Åsane du også - og sykepleier :-) Da har vi i allefall to ting til felles utenom interiør... hihi :-) Jeg bor utover mot Morvik, og jobber på Haukeland - men er fortiden sykemeldt ettersom nettene ble litt i tyngste laget nå med denne kulemagen :) Deilig å nyte litt tid hjemme - spesielt siden jeg har en liten gutt på 3 år også :)

Ha en fin innspurt frem til jul, ikke lenge igjen nå :)

Klemmer fra Ida

Siren sa...

Er ikke rart at den hyllen betyr mye for deg, det ville den gjort for meg også omstendighetene tatt i betraktning...dessuten så er det bare sjarmerende med litt sprekker og sånt her og der, viser at den har vært brukt!:)

Ja, det er innholdet som teller...må si meg enig med deg der, men ville jo vært koselig å kunne laget en skikkelig vakker julestrømpe slik som feks. din :)Men er jo det som er så flott med oss mennesker, noen er flink til en ting, mens andre er flink til noe annet...på den måten utfyller vi hverandre!
Ha en super dag!
Klem
:)

Livy sa...

Kjære deg! Så rørende og fint du skriver - det er så sant så sant!

Nydelige engler som pynter opp på den fine hylla som betyr mye for deg - det er godt man har englevakt.

Ønsker deg en riktig fin helg!

klem fra Livy