Siste fra Instagram

mandag 22. desember 2008

Juleglitter, blonder, prismer og stearinlys..

Tok nokre bilder før vi pakka bilen full, og satt kursen for Sogn.. :)
Spisebordet vårt har fått borddekorasjon, stearinlys, engler, blonder og frukt..

I vinduet står adventstakene som eg kjøpte i år. Dei var av "gull", men med litt maling er dei no nydelige i sølv, noko eg vart kjempe fornøgd med..
Dei passar så godt til lysekrona vår, som henger over spisebordet. Dei har faktisk ganske like prismer og lyspærer, så resultatet vart kjempeflott!


Desse skjønne englane fant eg sist eg var på shoppingstur i Førde. Synest dei passar så godt inn hos oss, siden dei er brune, beige og sølvfarga. Falt for dei, der dei sto og smilte, medan dei såg på meg når eg kom inn butikkdøra.. Må vere kjærleik ved første blikk?
Det har også dukka opp litt julepynt på kjøkkenet vårt også..
Kor flott er det ikkje med mange stearinlys no i mørketida...? Her tenner vi alle lys, og koser oss inne i varmen, mens været herjer utanfor..
Eg har fylt opp med nøtter og bringebærdrops, i gamle norgesglass.. Også nokre kongler er med på å pryde kjøkkenbenken vår..
Nøtter har fått glitterkjole som er med på å lage julemagi, sammen med askepottsko og perler..
Bak herligheita, står eit par glasskrukker med pepperkaker og søte drops. Denne flotte kvinna passar på godsakene...
Ved kjøkkenet vårt, står denne krakken, full av meir juleglitter.. Eit teikn på at Storm har hatt det litt artig med syltetøyglassa eg lagde sist eg var i Sogn. Da fant eg fram desse, og nokre til, for å lage utelykter til både meg og mamma.

Så med litt glitter, glansbilder og sløyfe, vart desse så flotte, at eg ikkje hadde hjerte til å sette desse stakkars englane ut i uværet i Bergen.. Så då vart dei plassert her, saman med granbar og hjerter i store, gamle norgesglass...
I tråhylla har det også komt litt julepynt på plass. Ei gammel melkeflaske har blitt pynta med engler. Med blonder og stearinlys, blir hylla så flott..
På spisebordet vårt, står min første bordoppsats. Den er ikkje heilt ferdig, då vi ikkje er i Bergen desse første dagane av jula. Men når eg er tilbake, skal eg innom blomsterbutikken og få tak i nokre flotte roser til oppsatsen, så gløymer nok alle å sjå på sjølve "stasen" ;) Smart? ;) (Neida, eg vart fornøgd, men den blir nok betre neste år.. ;)
I stuevinduet vårt, står desse pynteposane. Desse har fått teksten God Jul, og kan brukast til mangt..
Dei står også saman med nokre nydelige roser som eg fekk fra arbeidskollegaene mine. Tusen hjertelig takk.. ;) Varmer alltid å bli huska på.. Og blomster er kjempekjekt å få.
Nydelige roser...!
Vi har også to vakre adventstjerner hengande i vinduene våre... Dei lysar så fint både morgon og kveld..
I tillegg til bordoppsatsen, har eg også prøvd meg på ein dørkrans i år.. Rart den ikkje er blitt blåst ned, men min kjære mann har "ankra" den fast på alle mulige måter.. Blir spennende å sjå om den fortsatt henger der, når vi kjem tilbake til Bergen..
Då er det berre få minutt til lillejulafta, og her i Sogn er det litt å gjer, før julafta kan banke på vår dør. Takker for supre tilbakemeldinger, og sender ein god juletanke til deke alle!
God Jul, kjære familie og venner!
Juleklem fra Anja-Elin ;)

14 kommentarer:

Tove sa...

Åhhh, her var det skikkeleg julestemning! Kjekt å ha litt jul i heimen før ein set kursen heimover! Ynskjer deg og dine ei riktig god jul og eit strålande nyttår! Det ser ut som det er klart heime med deg! Her vert det golvvask i førmiddag og så skal juletreet inn. Seinare i dag skal vi ha den tradisjonelle julegrautmiddagen, så vert det berre kos og kanskje ein og annan gjest. Håper julenissen har med noko fint til deg.... God jul!

Klem, Tove

May-Britt sa...

WOW,så koselig du har pynta til jul.Elsker stilen din.
Takk for titten,tror jeg legger denne bloggen til favoritter jeg;-)
God jul.

Guttemamma sa...

Ønsker deg og din kjære en strålende julefeiring!! klem fra Anette

Siren sa...

Oiii så fint du har gjort det til jul, du skuffer aldri med dine vakre bilder! :) Må ha vært litt arbeid å få lagd i stand all den nydelige pynten som du har, og jeg synest oppsatsen ble fin jeg! :)

Her mangler det kun golvvask, så er vi også klar for jul. I løpet av de siste dagene har det lavet ned med snø, så julestemningen er intakt! Senere skal vi møte nissen på låven, spise julegrøt, og drikke gløgg i lag med gode venner i lysthuset. Gleder meg masse, lillejulaften er en kjempekoselig dag.
Ønsker deg en fantastisk god jul!
:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Lekkert julehus hos deg!
Ønsker deg og din en riktig God Jul!
Juleklem

Smineset sa...

Nydelige bilder. Så flott julehus du har!

Ønsker deg ei riktig god jul!

Hulda sa...

Trist å lese om hunden dere mistet, jeg vet hvordan det er. Vi mistet en hund på nesten 14 år for litt over et år siden. Det er trist. Men, vi kan jo være glade for at de har hatt et godt liv, alltid hatt det beste.

Flott pynta til jul hos deg, jeg falt for de glassene med engler og stas på. De var fine. :) Gledelig Jul til deg!

Emmeline sa...

Sååååå Fint det var i spisestuen deres. Lekkert lekkert lekkert!!!
Nydelige bilder med massevis av julestemning hos deg også, du snakker meg om å reise bort fra julestemningen? Men sikkert kjekt å komme hjem til Sogn også:)

Er innom for å ønske deg og dine en riktig god jul:) Kos dere masse og så blogges vi forhåpentligvis igjen ganske snart!

HildeS. sa...

Vil ønskje deg og dine ei fin og koseleg julehelg:)
Klem H.

Hjerterom sa...

ÅÅÅ,du har det bare så koselig !!
Skikkelig julestemning :)


Ønsker deg og dine en koselig jul.

Siw

kate sa...

Å så fantastisk masse vakkert du deler med oss, nydelige stemningsbilder:)
Ville bare ønsk dæ og dine ei fredfull og fin julehøytid og takke for et koselig bloggvennskap:)
Varm klem fra Kate:)
Ps. nå har vi fått lille Noah vår leonbergervalp, du kan se han inne hos meg:)

Livy sa...

Så utrolig flott bilder du viser fra ditt vakkre julepyntede hus!

Ønsker deg og dine en riktig God Jul! Tusen takk for alle de koselig hilsnene du har lagt igjen hos meg i året som gikk!

Mange klemmer fra Livy

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

Ja her var det flott julestemning! Så flott du har lagt det til i leiligheten. flotte dekorasjoner. Har vært innom deg noen ganger i det siste, men har ikke hatt tid til å lagt igjen spor fra meg.
Tusen takk for koselige hilsninger hos meg, Er veldig koselig;)
Det er veldig kos å lage julegavene selv, selv om det ble litt stress nå på slutten. liker å putle på med noe;)
Og det ser jeg jo at du også liker!;)

Herligheten kor fine dei julesokkane er. Litt av et arbeid du har lagt ned der. Har sett mange flotte julesokker her i blogglandia i desember, men disse slår de fleste av dem;) Nydelige. Har bestemt at jeg skal prøve å sy noen til neste jul. Har vell aldri hatt en julesokk jeg faktisk.

Skremmende med den ulykken du var i. Er det lenge siden? Går det bra med deg? Og så trist med Bonzo gikk vekk. Han var utrolig fin, og ut ifra bildene ser det også ut som han var en fantastisk lekekamerat og venn. Vet litt hvordan det er å miste en nær dyrevenn. En hund blir fort et kjært familiemedlem som er vondt å miste. Trist!

Uansettønsker jeg deg og dine en fantastisk Jule tid. Håper du har hatt en super julekveld, sammen med familie, og kost deg;)
Jeg gleder meg til å fortsette å følge bloggen din inn i det nye året;)

God Juleklem fra Miriam.
( ja forresten det er riktig, jeg har gått på Sygna, oi dette ble langt`:\)

Lisemoren sa...

Så fint du har pyntet selv om du ikke skal være hjemme i jula. Det er sånn det skal gjøres. Mye av kosen er jo i desembermåneden, ikke bare på julaften. Du har igjen tatt nydelige og stemningsskapende bilder, det er kjekt å gå på besøk her på bloggen din. Rakk ikke innom her før julen satte inn så nå er jeg på en bloggeleserunde. Ha en fortsatt fin romjul og godt nytt år til deg og dine. Klem : )