Siste fra Instagram

onsdag 31. desember 2008

Ønsker deke alle eit strålande, godt nytt år :)

Då har vi faktisk komt til den siste dagen i 2008.. Dagen for eit tilbakeblikk på året som har gått.
Her hos oss har vi hatt det travelt. Vi kjøpte oss kajakk tidlig i vår, og har allerede fått vert på fleire turer. Samtidig starta min kjære mann på skule att i Førde, så då vart det masse pendling. (Han går siste året på sjukepleien, så vi gler oss til sommaren, til han blir ferdig utdanna. )
I juni, kjøpte vi oss leiligheit, noko som visste seg å kreve ein del tid til innredning og diverse, då dette var vår første kjøpe-leiligheit. Vi var også til Sverige to gangar, for å helse på vår kjære Storm. Mellom desse to turane, vart det og, litt tid til ein ferietur til Italia. Det gjorde godt med litt avslapping, sjølv om det var fint å komme tilbake til nyinnkjøpt leiligheit som berre sto og venta på å få tinga på plass. På Sverigetur nr 2 fekk lille Storm bli med oss heim. Han har allerede vert hos oss i 4 månader no, og er framleis høgt og lavt. I november vart eg sjukemeldt på grunn av nakkeslengskade og rygglåsninger etter bilulykka mi i 2004. Går framleis sjukemeldt, men håper å vere tilbake på jobb, ganske snart. Har vert nokre lange dagar, men Storm har holdt meg i ånde.
I tillegg til dette, har det jo sjølvsagt blitt litt tid til blogging og besøk hos andre bloggere :) Kjekt å kunne holde kontakt med andre, og ikkje minst møte så mange positive og hyggelige mennesker :)
Alt i alt, har vi hatt eit kjempefint år. Det viktigaste er at vi har kvarandre, og familie og gode venner. Og ikkje minst, at vi har tatt oss tid til å slappe av.. stoppa opp litt og sett oss rundt, og funnet små glede kvar ein dag.. Vi har så masse å vere glade for..
Ja, det er godt med slike dagar som i dag, for ettertanke, og for å kunne tilbringe tid sammen med familie og venner.


No er det snart tid for å starte med nyttårsmiddagen. På menyen står det sjølvsagt pinnekjøtt og tilbehør, så no skal eg dekke bord og kose meg med å gjere alt i stand til bordet blir fullt av familien min :) Vi har mamma og pappa på besøk hos oss nokre dagar, samt at tante kjem til middag hos oss i kveld :)

Håper deke alle får ein strålande kveld og får tid til å slappe av litt og nyte den siste dagen i dette året. Håper kvelden blir vakker :) Nyt kvart eit augeblikk :)
Ha eit strålande og godt nytt år!

12 kommentarer:

Siren sa...

Så koselig det hørtes ut med middagsselskap, det skal vi også ha...hele familien min, med søsken og barn...her blir det biffsnadder!
Ha et riktig god nyttår, håper du koser deg masse i kveld i lag med dine!
:)

Lisemoren sa...

Så hyggelig dere får det i kveld. Vi skalfeire med de nærmeste vennene våre og barna deres. Det var flotte krybbefigurer du viser her. Agående ditt spørsmål om lyktene mine så har jeg ikke sprayet dem med lakk utenpå, og de er nok blitt litt redusert etter å ha stått ute hele julen, men jeg syns de ser bedre ut enn jeg hadde trodd. Jeg tenker bare å vaske limen vekk og eventuelt pynte dem på nytt neste år, jeg har masse igjen av både glans, snø og det blåskimrende glitteret. Dersom jeg ikke bruker de fine glassene til noe annet i året som kommer. De er jo så nydelige de store Norgesglassene, jeg ser det er mange lure ting de blir brukt til rundt om på bloggene.HA et godt nytt år : )

Anonym sa...

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år. Håper 2009 blir et flott år med mange spennende opplevelser :)

Klem fra Gry hege

kate sa...

Nydelige bilder Anja Elin og takk for ord til ettertanke:)
Jeg ønsker deg og din familie ei koselig nyttårsfeiring:)
Goklæm fra Kate:)

Hulda sa...

Ønsker deg en fin nyttårsaften, og et godt nyttår! Lykke til med selskap i kveld. Veldig fine julekrybbefigurer du har. Kos deg!

Solveig sa...

Hei hei:)
Nå kommer jeg endelig innom!
Har hatt en liten blogge pause..

Så godt at dere har hatt et år fylt med gode ting:)
Mye spennende som har skjedd hos dere ja!
Håper dere har hatt ei kjempe fin og rolig jul:)

Ønsker deg et riktig godt nytt år!

Nita sa...

Syns det er ålreit å lese om hvordan andres år har vært, på den måten blir man jo litt bedre kjent. Fin liten kavalkade du har, og dere er tydeligvis flinke til det viktigste: å ta seg tid til de små gleder i hverdagen.

Ønsker deg alt godt for det nye året, jeg kommer innom igjen :)

Nyttårsklen, Nita

Anitas hus sa...

Så koselig innlegg!
Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år. Koselig å bli kjent med deg gjennom bloggingen og ser frem til å følge deg videre i 2009.
Klemmer:O)

-Mia- sa...

Håper du hadde en koselig kveld! Godt nyttår til deg! Klem-Mia

Daisys home sa...

en stund siden jeg har vært innom og lagt igjen kommentarer nå.Men skal ta det igjen håper jeg.Ser at du har et nydelig julepynta hjem.Ønsker deg et Godt nyttår,nyttårsklem fra meg..

Asbjørg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lilje sa...

Godt nyttår! :)