Siste fra Instagram

mandag 13. april 2009

God påske! ;)

Litt sein, men som dei seier, betre seint enn aldri ;) Vi er allerede komt til 2 påskedag, og i dag er det utrulig flott vær her i Bergen. Det er blå, blå himmel og faktisk varmt ute! Eg og Storm har vert på ein lengre tur, og berre nyta dagen. Min kjære har måtte jobbe heile påska, så det har vert ei travel påske i år. I tillegg går det ein del tid med skriving av hovedoppgave, så det har vert nokre bloggfriedagar..

Tok eit bilde av "påskepynten" vår i år. Dei vakre rosene er bursdagsgaven frå min bror, Roger og hans Karla! Tusen takk/Thank you, Roger & Karla! Er kjempeglad i blomster, så dei pryder bordet vårt. I tillegg fant eg fram litt eldre påskepynt fra ungdomskulen. Synest det passa så fint sammen med dei vakre rosene. Så vi fekk litt påskefarger her hos oss også..

Så håper eg at alle har hatt ei vidunderlig påske! Tusen, tusen takk for alle dei kjempekoslige helsingane! Setter slik pris på kvar og ein av dere! :) Kjem innom om litt.. ;)
Påskeklem fra

13 kommentarer:

Hulda sa...

Håper du har hatt ei fin påske - i morgen er det arbeidsdag igjen.. fridagene går alt for fort, syns jeg. Fine blomster du har fått.

Anonym sa...

Så flott at dere har det varmt og fint hos dere.....her hos oss regner det masse i dag, men det er like greit for da forsvinner snøen fortere :)

Kos deg :)

Hespe sa...

Hei vennen!!
Da er jeg tilbake i Oslo igjen, etter en deilig påskeferie hjemme i Hornindal. Selv om påskesolen sviktet, og påskedagene var både våte og kalde, har jeg kosa meg masse :o) Høres ut som påsken din har vært travel, med skriving av hovedoppgave. Håper du har passet på å kosa deg mellom slagene!

Så langt i dag, har dagen gått til klesvasking + at jeg har startet opp et lite "prosjekt". Har værte "borte" fra prosjektene mine i over en uke nå, og da er det på tide å komme igang igjen..;o)

Ha en fortsatt herlig 2.påskedag!!!

Stor klem fra Hildegunn

Anette sa...

Skjønner at vi har sendt solen over til dere,nyt den!!
Søndagsklem

Solveig sa...

HEi:)
Så godt å se et innlegg fra deg;)
Kjedlig at mannen din har måttet jobbe hele påsken..
Så helrig det høres ut med en god lang tur i supert vær!
Så fint med de rosene:) Alltid koslig med blomster.

Lykke til med oppgaven din:)

Ha en super siste fri dag!

Linda sa...

Hei Anja-Elin.
Så enkel og fin påskepynt!
Vakre gule roser!
Stå på med oppgaven din!
Så får du lønn for stervet ;O)
Jeg har jo selv gått skole og omskolert meg i voksen alder.
Det kan være krevende men desto deiligere når det er fullført!

Klem fra meg!

Lisemoren sa...

Hei anja Elin. Lenge siden jeg har vært innom. Hatt en lang påskeferie her. Gratulerer så masse med overstått. Nydelig kake du hadde fått. : )

Erikas små gleder sa...

Hei Anja-Elin,

hvordan går det med hekle-prosjektet? Nydelige bestemorruter du har laget. Men det var veldig mange du hadde tenkt til å lage. Skal si du er tålmodig.

Ha en fin kveld!

Klem fra Erika

Hjerterom sa...

Så koselig påskebilde da :)
Vakre roser :)
Lykke til med oppgaven din da :)
Godt at hverdagen begynner igjen synes jeg...
Men har hatt en hærlig påske da :)


Ønsker deg en fin fin uke.

Klem Siw

Christine Louise sa...

Jaaaa, været i Bergen er fantastisk nyyydelig :) Herlig vår. Bare elsker dette været vi har nå. Håper det holder lenge :)

Ha en flott uke.

Klem fra meg..

Christine Louise sa...

Jaaaa, været i Bergen er fantastisk nyyydelig :) Herlig vår. Bare elsker dette været vi har nå. Håper det holder lenge :)

Ha en flott uke.

Klem fra meg..

Anonym sa...

Så fint dere har det :)
Så fint å høre at påskeferien har vært like vellykket for andre også!:)

Stor klem fra Julianne :)

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人