Siste fra Instagram

mandag 21. september 2009

1-2-3.. Solgt! :-)


Min kjære mann har alltid vore flink til å overraske meg med små og store gaver i kvardagen. Desse vakre rosene fekk eg tidligere i høst. Synest dei var så nydelige...


Som andre interiørdamer her inne, har rosene fått pryde både ute og inne hos meg. Her står dei ute i høstsola, og strekk seg mot den lille varmen som er igjen..


Fortsatt står hagemøblene våre ute, men det er nok ikkje mange dagene no, før at vi må demontere desse og frakte dei heimover til Sogn...


Etter visninga på onsdag, vart leiligheita vår fort solgt. Eg trur nok at skuringa etter alle kunstens regler, gjorde susen. Her var det jammen meg ikkje mykje å sette fingeren på, heldigvis. Eg må innrømme at eg ikkje blir så overlykkelig over at ukjente kikker (les graver) inn i våres skuffer og skap, så.. eg trur både eg og min kjære overgjekk oss sjølv, til ein viss grad... sånn i tilfelle.. ;)Då det straks midnatt, så da ønsker eg dere alle ei riktig god natt, og så stikker eg innom til dere i morgen! :-)

Nattaklem fra

15 kommentarer:

Hespe sa...

Hei, og go morgen min venn!
Nei nå er det blitt alt for lenge siden sist jeg la igjen en kommentar inne hos deg! Dagene spurter avsted, og jeg rekker ikke over alt jeg har lyst til. Bloggingen har vært litt laber i det siste, men regner med at nå som høstmørket er kommet på kvelden, så blir det mer tid for det.

Så utrolig koselig det må være for dere å skulle flytte hjem til Sogn. Er jo noe med det, å komme tilbake til sin barndoms dal.... Godt å høre at salget av bolig gikk smertefritt, er jo ikke nødvendigvis en selvfølge. Så nå regner jeg med at dere står med nesene i kasser, og pakker for harde livet. Puh, et slit, eller...?

Her i Oslo hos meg står alt bra til. Begynner så smått å komme tilbake til normalen, eller en sommer som var lang og god. Ja, kanskje ikke værmessig da, men har jo kosa meg likevel vet du :o) Startet med ferie hjemme i Nordfjor i juni/juli, etterfulgt av 4 uker i kolonihagen til sjefen min (andre sommeren jeg har lånt hytta), og nå sist to uker på Samos i august/beg.september. Føler at det har vært en eneste lang ferie fra slutten av juni, til jeg var tilbake fra Hellas - men NÅ er det slutt, og hi, hi - kanskje like bra, for nå trenger jeg å komme tilbake til det normale livet igjen...;o)

Ønsker deg en strålende flott uke, så sees vi igjen!!!

Stor klem fra Hildegunn

Anitas hus sa...

Hei, vennen!
Gratulerer med salget!
Jeg kjenner meg sååå igjen i skuringa. Vi har hatt ett par stykker på befaring på badet vårt nå og hver gang skurer jeg ned hele huset. Mannen risterbare oppgitt på hodet, men som jeg sier, man vet aldri hvor slike fagfolk skal snoke^^,) Noen vil kanskje si at jeg er lettere hysterisk, hehe, men jeg er ikke sånn når det kommer kjentfolk, bare fremmede, hehe.
Nå blir det jo spennende for dere framover med flyttingen ikke slit dere helt ut med pakking og vasking da:O)
Ha en flott dag!
Klem, Anita:O)

Hulda sa...

Kjempefine roser! De passet jo godt både inne og ute. Ja, det er koselig med slike gleder i hverdagen. :)

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Gratulere med solgt leilighet! Bra at det gikk så fort da:) Jeg var inne å så på annonsen på finn, det var jo en veldig fin leilighet, så ikke rart den for fort! :)

Black Feathers sa...

Gratulerer med salget av leiligheten. Det gikk jammen fort, men så var jo leiligheten lekker da ;)

Blir spennende for dere å flytte.
Ha en flott dag og nydelige roser du hadde fått av mannen din. Så flink han er med små oppmerksomheter i hverdagen.

Christine Louise sa...

Nyyydelige roser :)Lucky u.
Og grattis med salg av leilighet.. SÅ spennende tid dere har foran dere :)
Lykke til.

Klem fra meg..

Datt sa...

Gratulerer med salget!! Så heldig! :D Og heldig med han som gir deg små og store gaver i hverdagen også... ;)

Min stil sa...

Hei hei, og gratulerer med salget.
De rosene du viser var jo bare sååå nydelige. Koselig når ens kjære kommer hjem med slikt :)
Ønsker deg en fin dag.
Klæm fra Susanne

Bette sa...

GRATULERER med salget!! Så utrolig kjekt at det gikk så fort! Er absolutt ikke noe gøy med masse fremmede mennesker vandrende rundt i hjemmet sitt!
Lykke til med pakking og vasking! Verdens mest kjedelige jobb..... ,o)

Klem fra Bette!

May-Britt sa...

Gratulerer med salget;-)
Så nydelige roser du fikk av din kjære.
Klem

siren sa...

Hei! Gratulere så masse med salget av leiligheten...jeg var innom å kikket på huset deres, virkelig fint...ikke rart dere fikk solgt det fort! :) Nå har jeg fått igjen kameraet mitt, så nå er jeg glad kan du tro! Ønsker deg en fin kveld! Klem Siren :)

Hjerterom sa...

Hei :)
Gratulerer med salget :)
Lykke til med flytting og det som hører til :)
Nydelige roser du viser :)

Ha en fortsatt fin dag.
Klem Siw

Guttemamma sa...

Så flott at det gikk så greit,gratulerer!! Ikke gøy å ha masse folk inne i huset sitt, veldig enig. Vi brukte lang tid på å selge vårt forrige hus, og jeg ble gal av visningene til slutt...Lykke til med flytting,slitsomt mens det står på men moro å komme inytt hjem!!
klem

Black Feathers sa...

Ja ting sammler seg fort, det er jo helt sikkert. Men nå har jo du så mange nydelige ting. Koselig at du vil være med på feiringen hos meg ;)

Ha en flott kveld ;)

Siw Aina sa...

Gratulerer med salget vennen min, så kjekt å høre at det gikk så fort. Min kjære nabo kommer opprinnelig fra Vik (?). Snakker rart gjør ha i allefall *knegg*
Tenker det blir utrolig kjekt å komme hjem igjen!
Snill mann har du også. Hadde Bård Erik kommet hjem med slike hadde jeg lurt på hva galt han hadde gjort *fnis*