Siste fra Instagram

tirsdag 8. september 2009

Ein vakker drøm er blitt virkeligheit.. ;-)Kjære alle sammen..

Tusen takk for alle kjempekoslige tilbakemeldinger. Håper dere har det bra, og eg gleder meg til å kike innom til alle. Trur eg har mykje å ta igjen, hihi. :-)

H
er hos oss, skjer det store ting for tida. Heim-kommunen min har laga to sjukepleiarstillingar til min kjære og meg, så i går, tok eg steget å sa opp jobben, på arbeidsplassen min her i Bergen. Det er alltid trist å måtte reise fra så mange supre arbeidskollegaer, men.. når steget først er tatt, så er det lettare å glede seg til det å flytte heimover igjen.


S
å om to månader, håper eg at vi er komt vel i "hus" heime i Sogn. Vi har bestemt oss for å bu like ved tomta, slik at vi får jobba med den og på huset vårt både seint og tidlig. Trur vi begge er like ivrige med å få opp eit så flott og nytt hus, så det blir spennende å sjå kor lang tid ting tar.
Huset vårt har eg allerede fått tegna ferdig, noko som har vert eit veldig artig prosjekt. Her over, kan dere sjå utsikten vi får.. Blir så deilig å bu heilt ved sjøen igjen.. Har virkelig savna han, alle desse åra..

Har også savna dere! Sender dere alle ein varm tanke, i dette ruske været som vi har. Det er ikkje til å unngå å legge merke til at høsten, ja han er komt.. I kveld blir det deilig å kose seg inne med levande stearinlys og musikk. Så skal eg finne fram nokre lerret og oljemaling, så penselen virkelig får trylle fram nokre nye motiver.. :) Ønsker alle ein fin kveld :)

Godhøstklem fra

14 kommentarer:

Monicas sa...

heisann...var innom i går her hos deg, å tenkte på hvor lenge siden du hadde vært her...så koselig med ny jobb og ny heim...hjertelig gratulerer....bildene du skal male, gleda æ mæ te å se, førr du legg dem vel ut?

Guttemamma sa...

Så godt å endelig høre fra deg igjen...har vært bekymret...spennende tider for dere nå da??? Høres ut som et riktig valg!!! Ha en herlig høstkveld!!
klem fra Anette

Helen sa...

Heisann, koselig å høre fra denne damen, og så spennende med ny jobb og nytt hjem. Tenker nok at tiden ikke går fort nok før dere kan ta fatt på alt dere har foran dere.
Kos dokker med stearinlys, og ha en herlig kveld.

Maja sa...

Kjekt å se deg her inne igjen!
For en flott utsikt dere får!
Lykke til med nye jobber og husbygging!
Gleder meg til å følge med;)
Ha en fin kveld;)

Crinoline sa...

Så hyggelig å "høre" fra deg igjen.Dere går spennende tider i møte.Gratulerer med nye jobber og lykke til med husbyggingen,

Christine Louise sa...

Gratulerer så masse med et riktig valg :) Blir spennende å følge med på husbygging :)

Klem fra meg..

Lisemoren sa...

Heisan, ja nå lurte jeg fælt på hvor det var blitt av deg. Så koselig at dere skal bygge eget hus og flytte nærmere sjøen og drømmene deres. Utsikten ser jo vidunderlig ut. Skjønner godt at du saver sjøen, det gjør jeg og. Det er nok bare slik det er med oss som har vokst opp i sjøkanten.

Håper det kommer masse bilder fra prosessen, og gjerne hustegninger. Det er så morro å se vet du.

Klem fra Lisemoren

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei kjære deg,
så godt for dere at drømmen deres skal bli til virkelighet!
Stort og spennende prosjekt dere har foran dere!
Ønsker dere masse lykke til i tiden fremover :o)
Kjerstiklem

Therese sa...

Hei kjære deg. Så flott å høre fra deg igjen. ÅÅÅÅÅÅÅ, så spennende. Gleder meg til å høre mer om husbyggingen. Så topp med sykepleierstilling også. Alt falt helt på plass. GRATULERE KJÆRE VAKRE FRUE. Gleder meg til å høre fra deg .STOR KLEM

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Så kjekt at du er tilbake! spennende med flytting,husbygging og ny jobb! gratulere! :)

Lise sa...

Gratulerer så masse med ny jobb. Det blir nok deilig å flytte hjem igjen og ikke minst få bygget et hus som du har tegnet. LITT misunnelig!!! :-D

Ønsker deg en kjempeflott helg.

klemmer fra Lise

Ida sa...

Heisann!Så morsomt - jeg tenkte faktisk på deg igår, og vips der var du!

Så bra at dere har fått opprettet to sykepleierstillinger, det er jo utrolig flott at de satser på det! Også så spennende med husbygging - du får blogge litt om det i tiden fremover - så vi får være med på 'byggingen' :-)

Forstår godt at det er skummelt og spennende på samme tid å si opp jobben, og starte helt på nytt! Heldigvis er dere kjent på plassen dere skal flytte til, da er det kanskje ikke så skummelt likevel :-)

Godt å høre fra deg! Klem fra Ida

lillamoren sa...

Er solnedgangsbilde utsikten deres i Sogn??
Knallfint!
Det blir nok ein drøm som går i opfyllelse for dåkker to å bygge hus på hjemstedet ditt. Masse lykke til. Blir vel et eventyrhus det. Må nok kjøre innom en gang:-)l

Siv Therese sa...

Hei! For en flott blog du har og utrolige vakre dikt:)

Hilsen Siv