Siste fra Instagram

lørdag 28. november 2009

Litt jul - allerede ;-)God kveld i stua.

I dag har eg virkelig storkosa meg. Eg har alltid vert kjempeglad i å pynte og feire jul, så i dag benytta eg fridagen min til å finne fram pynten. Det tok ikkje lang tid før adventstakene fant vinduskarmen, sammen med heimelaga julepynt og fattigmannsølv. Her er eit lite bilde av julevinduene våres - utenfor...

Håper alle har det bra, og har tid til å kose seg med litt førjulspussel. Adventstida er ei flott tid til å vere kreativ på! Ønsker alle ein kjempefin kveld videre!


Godklem fra

6 kommentarer:

Hverdagsglimt sa...

Vakkert og stemningsfullt! Adventstiden er en koselig tid. :)

klem

Einar sa...

Va kjempefint det du hadde pynta i vindauga våre når eg kom køyrande. Og så fint du hadde pynta inne da:) koselige plass det vart her m oss;)
Flinke jenta mi:*

Balke gård sa...

Å, så fin en blogg jeg kom over nå!!! Så fint du ahr pyntet og så mye julebakst du fikk til på 7 timer!Likte også så godt hjertekoppene du fikk i avslutningsgave,-koselig! God advent til deg også, klem fra Marianne:-)

Marge sa...

It would be lovely, if we got a little bit snow, isn`t it?:)

Anyway, Christmas time is wonderful time, so I wish you happy Christmas time!!:)

Marge

Livy sa...

Nydelige bilder! Får skikkelig julestemning av dem! Ønsker deg en fin uke! Klem fra Livy

Nettelita sa...

God kveld, god kveld, og tusen takk for hyggelig hilsen hos meg! :) Fint du la igjen et spor, slik at jeg fant bloggen din. Har tittet nedover siden din, og likte meg godt her! Så lun og god stemning.. :)
Lykke til med husbygging da, når den tid kommer!
Ha en fin kveld!
Klem