Siste fra Instagram

fredag 26. mars 2010

Lapp på lapp på lapp...

For dere som lurer - så hekler eg fortsatt på mitt bestemorsteppe.. Som dere sikkert veit, gjorde eg ein ørliten feil i starten - eg valgte feil trå. Min plan var å hekle 130 lapper. Men etter at dei første små rutene vart til, fant eg fort ut at eg var nødt til å øke til 270 lapper for å få den rette størrelsen på lappeteppet mitt...
Desse bestemorsrutene har holdt seg i ro i mange månader, men no er heklenåla komt fram igjen, og ho svinger seg som aldri før. Teppet skal i boks, sjølv om det tar dager, veker og ja, månader før det kan bli ferdig.. Forhåpentligvis tar det ikkje fleire år, sjølv om eg vil påstå at teppet mitt er eit skikkelig evighetsteppe.. 
Eg skal vere så glad den dagen då alle desse små rutene er ferdige, alle tråder er gøymt, samt alle rutene er hekla sammen til eit flott og stort teppe.. Den dagen skal eg krype inn under teppet, og berre nyte kor deilig det er å endelig vere ferdig... Ja, det blir ein svært vakker dag!

Ønsker alle ei kjempefin helg! God påske til alle dere som allerede får påskeferie fra i morgen av ;-) Nyt det!

Godklem fra

14 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempefine farga!! ☺
Kan tenke meg det er eit evigheitsprosjekt ja☺ Skulle ønske eg kunne hekle☺
Du har no tidsfordriv om ikkje anna☺

Klem M♥

moa sa...

hei anja-elin

åå så nydelige farger i lappene dine ♥
innom for og ønske deg og dine en finfin påske.Kos dere!
moaklem

Har en drøm... sa...

Så flotte farger ♥ Nesten litt glad jeg ikke kan helkle jeg, når jeg hører om disse evighets-lappeteppe-prosjektene deres:o))

Er nok mye jobb, men så blir de lekre og, så det er vel verdt det:o))

Ønsker deg en strålende helg!

Klem Line

Datt sa...

Hihi, det hørtes ut som et megaprosjekt ja, men, ÅH, så lekkert det blir!! :D :D

Lille Liljehvit sa...

Hei hei :)

Jeg har ikke vært på bloggen min før nå jeg, så jeg så ikke kommentaren din før nå :) Så koselig at du vil følge bloggen min :) Jeg setter såå stor pris på det :)

Og så fant jeg jo frem til din nydelige blogg også!!! :)

Teppet du jobber på er jo helt nydelig!!! Men jeg skjønner det tar tid :) Jeg laget et babyteppet i slike bestemor-ruter, og jeg brukte 6 mnd på det!! OG det var bare 120 cm x 100 cm!!!!! Skjønner du eller!!! :) Jeg hekler også mye, og holder på med to baby tepper til to forskjellige venninner nå :)Men siden de er gravide samtidig, så måtte jeg ta et litt tykkere garn, så jeg rakk å bli ferdig med begge to inne bebis'ene kommer :) Jeg kan ikke legge bilder av de enda, da det skal være en overraskelse :)

Ha en strålende god helg!!! :)

LiljeHvit :)

Synnøve sa...

Kjempefint tepper du hekler. Nydelig farger.'Jeg er så misunnelig på de som kan og hekle. Har ikke sjanse i havet og lære meg det;(

Ha en fin helg
Klem

Therese sa...

Hei hei kjære deg. Å, så nydelig teppe. Jeg har sagt det før, du er utrolig flink med hendene dine.

Å den posen var herlig. Kanskje jeg kunne bestilt en slik en gang, når du får bedre tid......Jeg tror du har nok å gjøre. Kjempe flink er du. Jobber og står på.

Ønsker deg en riktig GOD PÅSKE. Her er mannen avgårde igjen. Uff, ja jeg sier igjen. Nå er han i Korea og kommer ikke hjem før påske antagelig. Ja,ja, man får gjøre det beste av det.

Takknemlig for deg. STOR KLEM

Tonerose sa...

Så vakker blogg du har!! Nydelig! :o)

Jeg gleder meg til å titte innom deg igjen, og kunne bruke litt tid her inne!

Lekkert teppe!

Marge sa...

Hello friend,

Oh, how beautiful blanket it will be!! Lot of work!
I make "same" blanket, too, about 100 has made, lot is front of, if you understand what I mean:)
Have a relaxing weekend!
Hugs, Marge

CosiFanTutta sa...

Hei, nyyyydelige lapper :o) Jeg skal lage meg et som ligner. Like bestemorsruter i nydelige farger! Jeg har laget meg et teppe med 16 farger, det ble litt vel mye. Jeg hadde bare 120 lapper, mener jeg!

Lykke til videre! Jeg kan anbefale solstrikke bloggen for en måte å montere. DET er kjedelig, det :o)

God helg!

Cosi

Livy sa...

Heisann!
Så utrolig mange flotte innlegg du har laget i det siste! Utrolig mange flotte bilder også - du er en utrolig flink fotograf!!

Tusen takk for koselig hilsen hos meg :) Du lurte på klokka, den har jeg kjøpt i denne nettbutikken; http://www.parcourrier.se/ De ha utrolig mye fint!!

For et flott teppe du hekler! Det kommer til å bli superdeilig å krype inn under når det er ferdig!

Ønsker deg og dine en riktig God Påske! Klem fra Livy

Datt sa...

Jeg har noe til deg inne hos meg :)

Line fra huset på landet sa...

Du er flink! Veldig fine farger. Morsomt. Er det ikke gøy og koselig med håndarbeidet ?!jeg må alltid ha noe håndarbeidet å gjøre jeg. Har blitt myyye mindre med det etter at jeg startet bloggingen. Men det er kanskje en tid for alt.. ? ;)

Klem,Line

Hespe sa...

Oi på oi, på oi... Såååå fint dette blir - nydelige farger!! Men så mange lapper da... Selv har jeg heklet rundt 120 til mitt, og jeg synes det var mange. Absolutt verd å "holde ut" og fullføre dette, for det blir knallfint!!!!

Håper alt står bra til hos deg -påskeferien er kanskje begynt??
Selv er jeg på plass i Nordfjord og skal nyte påskedagene her. Gleder meg til dager på hytta, og kanskje får vi se solen også - er lov å håpe...:o)

Ønsker deg en superduper flott påske - kos deg masse!

Klem fra Hildegunn