Siste fra Instagram

torsdag 24. juni 2010

Bryllupsdag og ferietid... ♥

Ein liten snartur innom for å ønske alle ein flott sommar og ei herlig ferietid! Vi hadde vår siste arbeidsdag i dag. Skal bli herlig med fri! I dag har det også vert sthans, dermed måtte vi feire 3 års bryllupsdag ;-) Så da vart det grilling i fjæra sammen med familie og venner. 

Bilen står fullpakka og venter på nordovertur om få timer. Skal besøke Bestemor i Lofoten. Blir kjempekoslig å helse på henne og resten av familien igjen! 

Eg håper på å kunne stikke innom nokre av dere på turen oppover og andre på turen nedover ;-) Ønsker alle sammen ein riktig god sommar med mykje sol og varme! Ta vare på kvarandre! 

Då det vart litt hektisk her hos oss, får eg ikkje besøkt kvar enkelt no i natt (timane går fort!), men eg kjem sterkare tilbake etter kvart! Kanskje kjem det nokre blogginnlegg på turen ;-)

Gratulere med bryllupsdagen, kjære mannen min.. Du er alt for meg.. ♥ Elska deg!


11 kommentarer:

Huset på øya sa...

Gratulerer m bryllupsdag ! Hørtes utrolig deilig m ferie nå.... Riktig God ferie sammen ! klem Vibeke

Hjerterom sa...

Hei:)
Gratulerer med bryllupsdag,så fine dere er!!

Bare ring meg du,så åpner jeg vøttu :)

God tur,å kjør forsiktig!!!

Se you,klems

Annkira sa...

Hei
Gratulerer så mye med bryllupsdag!

Ha en nydelig dag videre.
Klem :D

Christine Louise sa...

Gratilerer med vel overstått brullypsdag :) Håper dere hadde en flott dag.

Klem C

Line fra huset på landet sa...

Gratulerer med bryllupsdag Anja-Elin:)
Kos dere på ferie.

God klem fra Line

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Gratulerer med bryllupsdag, og GOD SOMMER!!
Håper Lofoten kan vise seg fra sin beste side når dere er der selv om været her nord ikke akkurat har vært så veldig sommerlig. Uansett vær, så ønsker jeg dere en fantastisk ferie. Nyt!

Sommerklemmer fra Lise :)

Gry sa...

For noen fantastisk flotte bilder og for et vakkert par!! Gratulerer med overstått bryllupsdag og GOD SOMMER til deg også!!! Kos deg masse og nyt sommerdagene til fulle ;)) Klem Gry

Lisemoren sa...

Gratulerer med bryllupsdag Anja Elin. Der er dere jo med den fantastiske bryllupsbenken deres også (drøm, drøm, ser "søskenbarnet" for meg med klatreroser på hver side i hyttehagen min, kankje en dag!)
Smiler. Selv feiret jeg og min kjære nettopp 17 års bryllupsdag, og de årene har jammen gått fort.

Ønsker deg en super sommer Anja Elin

Klem fra Lisemoren

siren sa...

Litt på etterskudd, men gratulere me overstått bryllupsdag! :) Ønsker deg og dine en riktig god ferie, håper dere får flott vær i vakre nord! klem i fra meg! :)

Therese sa...

Kjære god jenta. Blir så rørt av ordene dine. Mannen din er heldig som har deg og du er vel heldig som har han. Gratulere med bryllupsdag. Vakre bilder.

Du er nydelig vakker.

GOD SOMMER TIL DEG OG JEG HÅPER VI SNAKKES SNART. STOR KLEM TIL DEG.

Miss Mette sa...

Hei søte Anja-Elin…
Gratulerer så mye med bryllupsdagen som var ♥ NYDELIG bilde av dere… og fantastisk flott kjole!!! Lofoten er en perle, fantastisk vakkert… Ønsker deg en fortsatt fin ferie og sommer… Sommerklem fra Mette