Siste fra Instagram

tirsdag 20. juli 2010

Ein liten smak av nostalgi..

Før vi dro på ferie, såg eg igjennom nokre gamle bilder av bestemor og pappa sin familie...
Da kom eg over dette vakre bildet her. Bildet er av bestefar og bestemor, pappa og hans eldre bror, samt oldefar, ståande utanfor heimen sin, i Stamsund...
Det er eit veldig pent bilde, med mange nydelige detaljer, og ikkje minst, eit flott bilde av min flotte familie! 
Eg bestemte meg for å lage ei pute med dette bildet som bestemor skulle få då vi dro nordover. Så kunne bestemor få gleda av å sjå bildet igjen, samtidig få ei vakker pute som kan pryde den flotte sofaen hennes...
Så før vi pakka inn puta og tok den med nordover, så fekk eg knipsa eit par bilder av den ute i gangen vår...
Bestemor vart kjempeglad for puta.
Det er sant som dei seier, at den største gleda ein kan ha, er å gjere andre glad.. ;)
Det blir nok fleire slike puter etterkvert...
 ...då eg har funnet fleire vakre gamle motiv av kjære og nære.. 

 Det var ein liten smak av nostalgi i kveld.. :) God natt ;)

Godklem fra

11 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hei Anja Elin
Kan tenke meg at hun ble glad :) og så snill og omtenksom du er…. og ikke minst kreativ!!! Kjempeflott bilde av familien din og nydelig pute ♥ Mange flotte detaljer fra gangen din også… Inspirerende… Ønsker deg en fortsatt fin uke, og sommer. Klem fra Mette

PS! jeg har en giveaway hos meg hvis du vil være med :)

Elin med Draumesidene sa...

Så fint gjort! Og du har rett; nydeleg bilde! Skjønn sykkelen som hadde kome med! Flotte bilder, som vanleg. Du må ha det veldig gjennomført i heimen din! Og så må eg spørje om noko. Ynskjer meg AKKURAT sånn klokke som du viser i dag :) Har leita i sommar, men ikkje funne ei slik enkel utan kant rundt! Kan du tipse meg om merke/forhandlar?

Ynskjer deg ein vakker dag Anja Elin!

Sommarklem frå Elin :)

Beate sa...

Å, det var jo en fantastisk fin ide! Kjempe fin ble den. Ikke rart hun ble glad :)

Therese sa...

Kjære Anja Elin min gode. Så utrolig mange vakre bilder Elin. Nydelig bilde av din familie. Å, den klokken var så lekker også. Hvor har du kjøpt den da? Skoene også.......så heldig.....Tror du man kan få kjøpt slike i Norge? Kunne gjerne tenkt meg å ha et par på jobben. Gleder meg over bildene dine. Hos meg har det vært bloggpause. Ålreit det også. STOR KLEM TIL DEG OG DINE

Anonym sa...

Korleis får du bilder over på stoff( helsing ei 'grønn' ei)
Ellers vil eg sei det er alltid flott og kvile auga på allle dei fine bilda, og samansettingane dine....Du er verkeleg flink.
Ha ein framleis god sommar :-))

Babsy sa...

Hei på deg, ja nå var det jammen blitt en stund siden jeg var innom den nydelige bloggen din. Nå koser jeg meg med alt det sarte og romantiske du legger frem .... nydelig er det ... ja rett og slett nydelig :O)

Puten var utrolig flott, og så blir den mye mer spesiell og privat når det er bilder av ens egne på dem :O)

stor sommerklem fra Babsy

Marge sa...

Hej,

Oh, how beautiful posts!!! Absolute fantastic pictures!! Pillow is full of memory, so beautiful! Beautiful decoration in your photos!!

I really like your photos, previous too!!!

I wish you happy July!:)
Marge

Line fra huset på landet sa...

Både bilde og puta var helt nydelig. Den ble kjempefin. Og du har rett i at den største gaven en kan få er å gjøre andre glad. Jeg elsker å gi bort ting eller gjøre noe for andre slik at det sprer glede!
Jeg sydde faktisk en slik rund bestemorpute til min svigermor..og gjorde som du..tok et bilde av alle hennes barnebarn jeg da, og sydde fast i midten. Hun fikk den til jul, og ble selvfølgelig veldig rørt.
Jeg var ikke der da hun åpnet gaven..men jeg hørte om den stunden en goood stund etter at julen var forbi, for å si det slik.

Det er godt å se andre smile:)
God klem fra Line

Lill sa...

Så flott pute:)
Synes også den veggklokken var NYDELIG..hvor har du kjøpt den hen?
ha en flott uke..
klem

Lev Livet Lett Lokki sa...

Du kan kunsten å glede du - for en vidunderlig gave!!
En nydelig ide :))
Vet du jeg har scrollet meg gjennom dine siste innlegg og bloggnavnet ditt er perfekt - det er en blogg full av vakre augeblikk!! Det er skjønt her og jeg tar meg i å si *åååå* *næææmen* *oioioi* - det er altså så lekkert her!!
Tusen takk for reisen her inne hos deg og gratulerer med vel overstått bryllupsdag - du var en grådig vakker brud!!
Sommerklem fra Lokki

Hespe sa...

Hei på deg kjære Anja Elin!
Åhhhh, her var det mye vakkert å hvile øynene på - sååå nostalgisk og flott - jeg bare elsker bildene dine!!! Og puten du har laget til bestemor var bare helt utrolig skjønn! Dette var nok den beste gaven din bestmor kunne få, det er jeg sikker på...

Så herlig å se måten du har brukt drivved på! Jeg har akkurat laget et oppheng som jeg har på soverommet mitt - litt i samme stil :o) Var ikke fritt for at det ble ristet litt på hodet av mine foreldre, da denne greina ble pakket ned i kofferten min, sammen med alt det andre "stygge" jeg fant hjemme - hi, hi....

Hadde en arbeidsom men herlig ferie hjemme i Hornindal - var hjemme i to uker. Nå skal jeg jobbe frem til 19. august før jeg tar ut neste del av ferien min, og da blir det sommer, sol og varme i Hellas! Men, før jeg kommer så langt nyter jeg livet i kolonihagen til sjefen min, i den idylliske Portveien :o)

Fortsatt strålende sommer til deg min venn!

Klemmer fra Hildegunn