Siste fra Instagram

onsdag 18. august 2010

Mitt flueskap, fullt av blomster... ♥

Det er tid for å høste inn vakre blomster...Og da er eit flueskap godt å ha..

Skapet blir nok meir brukt til pynteskap enn flueskap, men tanken er der. Treng berre eit hus og ein hage først.. ;) Det kjem, det kjem, seier min kjære.. ;)
Inni skapet står mine nye kremmerhus-kopper med grønne polkadots..
Er dei ikkje søte...?
Også ein lekker Green Gate boks vart med meg heim..
Her kviler eit hav av vakre blomster...
I alle nydelige nyanser.. 
Utenfor skapet står ei skjønn gammel mugge, funnet på loppis i Sverige i fjor..
Lampeskjermen er sydd for ei tid sidan. På toppen står ein vakker perle-sommerfugl, og venter på meir sommar...  Ein gave fra vakre mamma.. Tusen takk skjønne du..!
Slik som sommerfuglen, lengter også eg etter varme solskinsdager... Ja, eg håper at det blir tid for litt meir sommer, før høsten tar over...
Håper dere alle har det fint! 

Varm klem fra

9 kommentarer:

Home By Virginia sa...

Hei hei ☺

Vakkert flueskap og fin lampeskjerm du har laget... ♥

*Ønsker deg en fortsatt fin uke*

Klemmer fra MV ♥

Hespe sa...

Hei vennen!
Så flott du har pyntet flueskapet ditt!! Nydelige blomster, og de koppene fra Kremmerhuset er jo bare skjønne. Kunne godt ha tenkt meg de selv, men etter at både en venninne og søsteren min kjøpte, tenkte jeg at jeg ville finne noe annet ;o)

Nå er jeg begynt å gå inn i feriemodus - må bare jobbe litt i dag. Hjemme ligger det klær i "kanskje" bunker og i "sikker" bunker, så når jeg kommer hjem i ettermiddag skal kofferten pakkes - utfordringen blir som alltid å pakke lett...;o) Kl 0700 i morgen sitter jeg på flyet, og er på vei mot Hellas, sol og varme!!!

Ønsker deg fortsatt fine sensommerdager - kos deg!

Klem fra Hildegunn

Lobelia-damen sa...

Heisann,

Så utrolig lekkert!!! Fantastisk flott - du er så flink!! :-)

Ha en herlig dag!
Idag er det skolestart for Bøtteknotten - og han er ikke lite stolt :-) (Moren også...ha ha ha)

Klem W

Anonym sa...

Så nydelige romantiske bilder,vakkert pyntet flueskap.Du har virkelig funnet det rette navnet på bloggen din. Ha en flott dag. :)Klem Mette.

Datt sa...

Aaaw, de koppene var virkelig herlige, kremmerhuset sa du...? Jeg har dessverre fått kjøpestopp på kopper, det er så mange fine, så det hender seg jeg kommer drassende med en og annen, men jeg drikker jo verken kaffe eller te, og prøver å unngå kakao! hehe...

Lillians Tanker sa...

Så nydelig flueskap du har, ikke av den typen man ser til vanlig, noe som gjør det enda mer nydelig:)

klem

Modern Country sa...

For noen herlige bilder Anja !! Så sommerlig og deilig med vakre blomster. (og flott flueskap !!) Ja det er jo fortsatt sommer, selvom høsten kommer snikende. Men vi får tviholde på det vi har av fine dager igjen. I går drev jeg på ute i hagen en time sent på kvelden og plukket inn både modne epler og tomater. Da kjente jeg hvor varmt det enda. Deilig..

For en fin lampeskjerm du har laget. Jeg gikk faktisk for ett par dager siden og lurte på om jeg ikke skulle sy en selv, fordi jeg ergrer meg over den jeg har. Jeg vet bare ikke hvordan jeg gjør det.

Takk for nydelige og ikke minst varme hilsener du legger igjen til meg, det blir jeg så glad for ! Du har en egen evne til å få andre til å føle seg virkelig vel.

Varm klem
Aina

June sa...

Vakkert alt sammen!
Blomstene, koppene fra Kremmerhuset og ikke minst boksen fra GreenGate. Jeg er litt "hekta" på GreenGate for tida... ;)

Her er det kjølig og regnfult i kveld, og dermed er det ekstre hyggelig å kikke inn i alle de vakre blogger-hjemmene. Ikke minst DITT! :)

Ha en fin kveld!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Så nydelege blomster! Og skåpa er super til det meste! Tørkar nok bra inni der! Eg tviheld også på sommaren, men her har det vore kjempefint sidan laurdag. Regnet skal visst kome i morgen kveld... Berre å NYE siste timane med sol i morgen!

Ha ei flott veke vidare!
Klem frå meg!
E :)