Siste fra Instagram

lørdag 26. mars 2011

Bli inspirert av vakre kjøkken!

Eit lite hav av vakre kjøkken funnet på internett. Det finst så mange flotte kjøkken å velge mellom. I starten av husbygginga fekk vi eit tilbud på drømmekjøkkenet vårt, noko som runda 400 000,-! Liiiitt vel dyrt, kanskje..? Spesielt om ein skulle gå lei av kjøkkenet.. hehe. ;-) Kjøkkenet vårt er ca 27 m2, men siden vi har dører på alle fire vegger, får vi ikkje for mykje kjøkkenskap-plass. Her kan dere sjå korleis vi tenker at kanskje kjøkkenet vårt blir. Kjøkkenet har eg tegna i Google SketchUp. 


I dag er det blå himmel og varmt ute, så da blir det nok grilling på st.hanstoppen ;-) 
Ønsker alle ei nydelig vår-helg! Nyt ho! Det skal vi ;-)

Godklem fra


10 kommentarer:

Gry sa...

Hei og takk for koselig hilsen hos meg! Ja, nå nyter vi våren ;) Hørtes deilig ut med grilling da, gleder oss til vi kan begynne den sesongen ;))

Takk for herlig kjøkkeninspirasjon, her var det myyye lekkert! Ønsker deg en herlig helg videre ;) Klem Gry <3

ennahs lille hjørne sa...

Så mange herlige kjøkken:)
Jeg har alltid drømt om et stort kjøkken, det skal jeg jammen meg ha også!!

Ha en fin helg:)

Elin / Draumesidene sa...

Takk for så fin helsing! Godt å høyre at du har finevèr! Det har ikkje vi... Men, ein gong må vel sola kome igjen? SÅ mange nydelege kjøkken! Viste mannen det øverste bildet i ei reklame før i veka. Så lekkert! Og det er lov å drøyme... ;) Eg har det ok, men har hatt det stritt etter nyttår. I dag har vi vaska hus, og DET var det lenge sidan vi gjorde så grundig. No er ryggen stiv og låk, men eg er så glad for alt vi har fått gjort!

Lykke til vidare i svangerskapet, og kos deg så godt du kan!

God klem frå Elin :)

Guttemamma sa...

....nok av fristelser, så utrolig mye lekkert!! Blir huset klart til den lille kommer eller?? Nydelig lue du har heklet!!
Klem og god helg♥

Donnas Verden sa...

Hei

Koselig blogg du har:) Og nyyyyydelig babylue du har laget. Vi holder på med husbygging vi og. Skal straks lage ett kjøkken innlegg. Ligner litt på noen av du har lagt ut. Lykke til med baby, og nyt tiden du har for deg.

Line fra huset på landet sa...

Hei og tusen takk for utrolig koselig og lang hilsen hos meg Anja-Elin. Artig å høre hvordan dere har det hjemme også:) jeg kjenner meg litt igjen.. har bodd slik som du gjør nå tidligere en gang jeg også.
Hihi.. må fnise litt.. synes jeg ser deg gående rundt i stua til dine foreldre, vuggende fra side til side med den store magen og heklende mens garnnøstet ruller etter deg;)
Du lager jo så mye fint og du Anja-Elin. Babyen deres kommer til å få så mye fint..er det noe jeg er sikker på, så er det akkurat dèt:)) Du er en multikunstner:)
Så deilig at klærne henger og tørker i sola.. det blir det så good lukt av. Kun det beste for gullungene våre, ikke sant?! ;)

Så fine kjøkkenbilder du har lagt ut idag. Falt pladask for det nest siste der, selv om alle er lekre. Med foldedører som det velter lys og natur inn fra. Elsker sjakkrutet gulv. Og ikke minst den lange og lekre kjøkken"øya".. hihi.. kanskje fordi vi skal ha en slik lang og smal øy selv. Kaller det mer en benk jeg da.. det er vel mer det rette ordet for den;)
Spennende med kjøkkenet deres da. Jøje meg for en pris dere fikk fra Drømmekjøkken. Vi fikk på en slik løsning vi har(du har kanskje sett mitt kjøkken?!) på halvparten av hva dere fikk. Det syntes jeg faktisk heller ikke det var verdt. Vi gikk faktisk for Ikea tilslutt, fordi de frontene vi valgte har et veldig klassisk preg.. og selvsagt kan ikke sammenlignes på pris. Kanskje vil vi bytte kjøkkenfronter om 10 år, og da gjør vi det..rett og slett. Uten problem. Dessuten satset vi litt mer penger i hvitevarer, og bare dem kom jo på 55.000 kroner, så... det koster å renovere/bygge;)
Gleder meg til å titte inn til deg igjen;)

Ha en fiin helg videre.
God klem fra Line

Anette {foreldremanualen} sa...

Oj, her var det mye fint! Skulle gjerne hatt stor plass, slik at jeg kunne kopiere et av disse! ;-)

Maleviks Rosenträdgård sa...

Hej Anja-Elin
Vilka UNDERBARA Kök :)

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

Fortsätter...redan 70fina bloggar
VÄLKOMMEN :)
Håkan

Hespe sa...

Hei vennen!
Oisann, her var det masse flotte kjøkkener gitt!!! Av tegningen ser det ut som dere får et drømmekjøkken da - hele 27 kvadrat - sukk, skulle gjerne hatt noen av de kvadratmeterene ja...;o)

Så deilig å høre at våren er kommet til Sogn også! Her i Oslo har vi hatt noen fine dager, men i dag har det vært kaldt. Stakk så vidt nesen ut på verandaen tidligere i dag, men bestemte meg fort for at dette skulle bli innedag :O)

Nyt en flott ny uke vennen!

Goklem fra Hildegunn

Hespe sa...

Hei vennen!
Oisann, her var det masse flotte kjøkkener gitt!!! Av tegningen ser det ut som dere får et drømmekjøkken da - hele 27 kvadrat - sukk, skulle gjerne hatt noen av de kvadratmeterene ja...;o)

Så deilig å høre at våren er kommet til Sogn også! Her i Oslo har vi hatt noen fine dager, men i dag har det vært kaldt. Stakk så vidt nesen ut på verandaen tidligere i dag, men bestemte meg fort for at dette skulle bli innedag :O)

Nyt en flott ny uke vennen!

Goklem fra Hildegunn