Siste fra Instagram

fredag 30. mars 2012

Min dag! ♥

 
 
 
 
 
 

Hipp hurra! I dag er dagen min ♥ Heilt utrulig at eg er blitt 30 ♥ Skal kose meg sammen med min kjære familie. Er så heldig at min kjære har fri, så her blir det maks kos fra begynnelse til ende ♥ Bildene er fra min forje bursdag 

Snart kan eg *endelig* åpne postpakken som har stått framme i over ei veke, og ein annar pakke som kom med posten i går! ♥ Kjem tilbake med bilder av innhold! 

Godklem fra bursdags"barnet" 

5 kommentarer:

MissMette sa...

Hei skjønneste, Anja Elin ღ
Gratulerer sååååå masse med dagen din i dag :)) Nydelige bilder her også ღ Du må kose deg masse og nyte dagen med dine kjære og tusen, tusen takk for slike gode ord på bloggen min, det varmer og gjør godt ღ Hipp hurra for deg, stor klem fra Mette

Har en drøm... sa...

Gratulerer så masse med dagen!!
Håper den blir fiin ♥
Og så spennende med pakken:)

Livy sa...

Gratulerer såååå mye med den store dagen!

Klem fra Livy

Hespe sa...

Hei gode du!!!
Hipp, hipp hurra for deg på fødselsdagen din - 30 årene er en flotters tid, så bare nyt, nyt, nyt ♥ ♥

Tusen takk for koselig hilsen hos meg - er alltid så hyggelig å høre ifra deg! Må bare beklage at jeg selv har vært litt dårlig med å legge igjen hilsener i det siste. Jeg er "rundtomkring", men har ikke vært så flink til å legge igjen spor etter meg - har vel noe å gjøre med at jeg har hatt en vinter med ikke alt for mye energi.. Men, jeg er her altså!!!

I dag reiser jeg hjemover til Nordfjord på påskeferie, og jeg gleder meg kjempemasse. Da blir det både noen dager hjemme i bygda hos mamma og pappa, og noen dager på hytta. Krysser fingrene for at solen titter frem også, men det er eventuelt bare en bonus... ;)

Nyt dagen, den er din OG ha en flotters påske ♥

Stor klem fra Hildegunn

Kremaktig sa...

Gratulerer så mye med dagen! Den er din :)

Klem