Siste fra Instagram

tirsdag 3. april 2012

Pakken fra min kjære... ♥

 
 

Ei lita veke før bursdagen min, kom det ein pakke i posten til min kjære. Men siden han ikkje åpna den, og heller lot den ligge framme, faktisk OPP PÅ kjøkkenøya vår, håpte eg at den var til meg. ♥ (litt vanskelig å ikkje legge merke til den da.. ) Og pakken? Ja den var til meg! ♥ I pakken skjulte det seg denne lekre skatten her! (som har vert i bruk allerede! hehe) 
Har ønska meg ei slik maskin i mange år, og synest det er heilt utrulig at den faktisk står å pynter opp heile kjøkkenet vårt no. Eg har verdens beste drømmemann! Tusen, tusen takk 


Godklem fra

5 kommentarer:

I & du... sa...

Den var fiiin!! :)

Har en drøm... sa...

GRatulerer med den ja!!
Den er SÅÅÅ bra!!
Jeg fikk en slik av mannen til jul ♥

Maria Forsberg sa...

Gratulerer!!
Den er bare så nydelig og god!!
Gleder meg også til å kjøpe meg ein slik maskin:) Riktig god påske til dere<3

Anonym sa...

Oj. NÅ er det lenge siden jeg var innom nå. Virkelig på tide!:D Gratulerer med dagen Anja-Elin! :))Velkommen til 30-årene:) de deiligste årene i mitt liv foreløpig ivertfall:) Gled deg:)
.. ja selv er jeg jo snart over i 40-rekka.. hihi. Blir nok bra det og tenker jeg.

Guri malla så lekker maskina di i rosa er da frue:) Her blir det nok mye gode kaker og cupcakes tenker jeg. Nå kan du jo begynne å bake cupcakes istedet for å sy dem nå;) .. men så er de du syr ordentlige søte da!

Å, guri som tiden flyr!! Har Jakob Noel blitt 10 måneder allerede??!!! Det ser jo ut til at han trives veeldig godt på St.Hans-toppen deres:).. ikke så rart det med alle sine kjære rundt seg og med både fjell og sjøluft rundt seg hele dagen:)

Gode klemmer sendes herfra:)
Line

Anonym sa...

Så heldig du er
Lekker den maskinen.
Ang vasen jeg har strikket så er det altså ikke så vanskelig, du bør prøve
Ønsker deg ei god påske