Siste fra Instagram

onsdag 9. januar 2008

Endelig!

Da var kvelden komt, til at eg blogger for første gang. Er ikkje så mykje som står her endå, men forhåpntligvis kjem det litt meir etter kvert :) Einar er litt småopptatt av spillet som han fekk til jul, mens eg prøver å bestemme meg for utseende på denne bloggen ;) Etter ein travel arbeidsdag, fant eg ut at det var tid for å rydde vekk julepynten, så no virker nesten heile leiligheita litt tom. Lyst ut å shoppe ;) Elsker å rusle inne i slike små "vintage shabby-chic-butikker". Er så mykje fint ein kan finne, og som passer perfekt i leiligheita vår :) Åh, gler meg slik til å få HUS, så vi kan shoppe shoppe shoppe. ;) Det blir herlig det. *smile* Her er eit bilde som eg tok med nylinsa som eg fekk av min kjære Einar til jul. Den virker utrulig bra, og ein får skarpe nære bilder, sjølv om motivet er langt,langt vekke. Gleder meg til å prøve den meir. Akkurat no er det ikkje noko vær for å reise på bilde-tur, sidan det høljer ned ute, og vinden sloss så kraftig i kveld, at det einaste eg ønsker eg å holde meg innendørs med min kjære mann og brenne tusen stearinlys, slik som i kveld. Ønsker alle godt nyttår!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

kjempebra at de er i gang.dette kan bli artig.lukke til.eg blir iallfall ein flink titter.klem

Anja-Elin sa...

Takk :) Japp, det er artig å skrive litt igjen og det er artig med kommentarer :) Godklem tilbake

alla sa...

Ja detta var no berre eit lysblink, her i Almoradi ser vi stadig slike lys i dei mange småbyane kring om. Foresten når tid får vi besøk? Sengane står oppreid. Her er varmt og godt vi har heldigvis ikkje snø eller regn. Derimot viser alle tre gradestokkane fin norsk sommer- temratur. Klem frå oss i Spania.

Anja-Elin sa...

Ja, eg tenker deke koser deke der nede i sør med eit heilt "hav" blinkande over deke. :) Einar hadde nok elska å vert der nede, sidan han er så glad i raketter. Han tok nesten av på nyttårsafta, hehe. :) Sjølv om det vart litt lite med feiring sidan vi jobba seint og tidelig. Var ganske så trøtt dagen etter ja. :) Ja, hadde vert deilig med eit besøk. Vi tenker på det, men må nesten berre sjå det litt ann med både jobb, fri og penger. Sjekker flybillettene både titt og ofte. :) Her har det regna i nesten heile dag, og det har vore ein del hagl. Godt å holde seg inne i hus! :) Tenker på deke, og håper alt står bra til! Godklem fra oss begge her i bergen. :)