Siste fra Instagram

søndag 30. mars 2008

Bursdag!

Jippi, eg har bursdag i dag! Fått skjønne blomster av min kjære mann, og no går eg berre å venter på pakken fra familien og min mann, som kjem i posten om ca 2 veker ;) Gler meg som ein unge! (Kjem tilbake til pakken seinare.. :P)

I dag skal vi heimover ein liten tur, og feire bursdag og ete litt kake som eg har baka. Første gang eg har baka yoghurtkake, så er spent på om den er god :) Er ikkje i form, så blir ein svært rolig bursdag, heldigvis. Blir nok heime nokre dagar siden eg har fri til onsdag. Einar drar videre til Førde i mårra tidelig for å begynne på skule igjen. Blir ganske ensomt uten han her i Bergen, men heldigvis er det kun for ein kort periode, forløbig. :) Håper at han kan overflytte hit til ein av sjukepleieskulene i Bergen. Vi får sjå :) Blir vertfall ein travel periode for han, siden første eksamen er på torsdag, og eksamen nr to, er veka etter. Lykke til min kjære mann! Tenker masse på deg! :)

2 kommentarer:

Erlend F. sa...

Gratulerer med dagen, Anja! Skulle egentlig sende deg en sms på bursdagen, men så kom det vel noe i veien slik at jeg glemte det. Håper i alle fall at du hadde en fin dag og at dere har det bra.

Anja-Elin sa...

Tusen takk :) Ikkje noko å tenke på, fort å gløyme. Ja, dagen var fin den var ikkje noko særlig i form, så var ein rolig og stille dag. Godt var det :) Håper alt står bra til nede i Sarpsborg? :) Helse alle masse fra oss to :)