Siste fra Instagram

torsdag 27. mars 2008

2 1/5 år i dag! :)

I dag har vi faktisk vert sammen 2,5 år i dag, og forlova i 1,5 år. Tida går jammen fort, og no sitter vi å mimra tilbake litt. Koslig å ha nokre dagar fri i lag no før Einar reiser til Førde, slik at eg kan nyte han mest mulig mens eg har han her. hehe :)

På søndag drar vi til Indrefjord og feirer litt bursdag. Så drar Einar vidare på mandag til Førde. Eg trur eg blir nokre dagar heime når eg først er der, sidan eg ikkje skal på jobb igjen før på onsdag igjen.

Ute har det faktisk komt massevis av snø i kveld, så der er det nok nesten 20 cm, men trur nok den forsvinne fort sidan han er så våt. Håper på det, sidan Einar la om til sommerdekk på bilen min i går. Så neste veke må vegane vere tørre og fine, ellers må eg vel gå på jobb! hehe, litt langt kanskje (14 km). Kanskje eg kan fikle meg til å sjekke bussruter.. :)

2 kommentarer:

Einar sa...

Eg er stadig forelska i deg fortsatt kjære jenta mi!;) Og tenker fortsette med det. Gleder meg allereie til helgane då eg kan sjå deg igjen;)

Din for alltid!

Anja-Elin sa...

hehe, fint at du tenker å "videreføre" den skikken :D Det er eg gla for veit du :D Eg forblir nok forelska i deg så lenge eg lever, og eg elsker deg meir for kver dag som går :) Du er mitt alt :)

Smask smask :)