Siste fra Instagram

søndag 27. juli 2008

Med oss på menyen ;-)

Åh, sånn ein deilig dag det har vert her i Indrefjord i dag. Vi har padla kajakk, bada og ikkje minst kosa oss i ein idyllisk natur. Elsker slik å komme heim og kjenne nakne tær i graset, og sjølukta i nasa. No har vi sett på ein fantasisk solnedgang, som blir berre flottere og flottere med årene synest eg. Er så nydelig når himmelen er heilt rosa.. Min mann var ute å tok eit bilde av rosene til mamma. Vart fint synest eg.I bestemorhuset er det fult av familie, så i dag vart vi invitert bort "smørgåsterta" (eller noko lignande på svensk..). Uansett så smakte det heilt fantastisk, og så utrulig godt på ein slik varm dag. Så dette må vi nesten prøve å lage heime. Anbefalast i vertfall :) Ser den ikkje lekker ut?? NAM :)

I morgen (søndag) har min kjære og eg forlovelsedag, så da skal vi fortsette å storkose oss. Ønsker deg ein himmelsk dag, min kjære mann! Gleder meg til å ferie den sammen med deg :) Alle deke andre må også ha ein fantastisk dag! Nyt den :)

3 kommentarer:

Rosa sa...

Hei, og takk for besøket hjå meg! :)

Det såg aldeles nydeleg ut med den terte-saken de hadde - kan du fortelje meir korleis den er laga?

Fin blogg du har! God sommarveke vidare

Hulda sa...

Så mye fint du viser på bloggen din. Vakre tekster du skriver også. :)

Anja-Elin sa...

Rosa: Takk for koslig kommentar på bloggen. Den smørgåsterta vart laga av nokon vi hadde besøk av fra sverige. Den var laga av tunbrød fra sverige, samt tunfisk, løk, majones og krem. Så pynta med reker og masse salat :) Utruuulig god! Finst sikkert oppskrifter på internett :)

Hulda: Tusen takk for det :) Er svært glad i å skrive. Godt å få tid til sånt inni mellom også :) Har lagt deg til på bloggen min, då bloggen din er så fin :)