Siste fra Instagram

fredag 25. juli 2008

Endelig har eg fått tatt litt bilder!

Nokre bilder eg tok, før vi reiste til Sogn i helga. Er ikkje sikkert at ting blir slik som dei er no, men det er vertfall nokre bilder om korleis vi har det i dag. Vi trives veldig godt i den nye leiligheita.
Her er eit bilde av spisekroken vår. Har fått på plass lysekrona, samt eit splitter nytt spisebord. Trur det er den dyraste møbelen vi nokon gang har kjøpt. Men er utrulig fornøgd! Synest stoltrekka som vi kjøpte passer bra inn. Blir nok mange koslige stunder rundt bordet vårt!

Desse lysestakene kjem i frå Ann's Interiør på Straume. Dei er Nordal sine. Har ikkje fått kjøpt inn stearinlys som passer endå, så fram til då står dei i ene vinduet ved spisebordet.
Vi fant så mykje fint på Ann's Interiør. Plukket også med oss dette flotte porselen-settet som står no på kjøkkendisken vår. Det er frå Udesen Danmark. Strålande fornøgd med det! Endelig eit sted å gøyme brødet, samt kaffe og te. Ganske smart ;) og ikkje minst pent.. *smile*

Vi falt eigentlig først og fremst for dette smarte bordet her. Det er faktisk eit brett-bord. Kjempe greit å kunne forandre på bordet ved å velge å ha på brettet, eller ikkje. Under bordet står ei kurv frå Riviera Maison. Har berre blitt meir og meir glad i stæsjet frå dei. No venter vi på eit lignande stuebord, som vi får i september. Kan nesten ikkje vente ;) Opp på bordet står det faktisk endå ein lysestake frå Nordal. Denne kan ein forandre til ein enkel lysestake eller til f.eks 3 arma lysestake. Utrulig smart, og ikkje minst kjempe flott! Har satt fram eit maleri eg har malt til min kjære for 1,5 år sidan. Då vi har nettopp flytta inn her i leiligheita, gjenstår det å få på plass bilder, speil osv. (i mine auger, gjenstår masse eigentig..hehe.)
Nærbilde av maleriet til min kjære ;)
Eit liite glimt frå vårt halvferdige soverom. Her mangler det masse, så gardinene er faktisk ikkje innkjøpt endå. Eg går å venter på at Stoff og stil skal åpne her i Bergen, så da blir det meir shopping. Tenkte å ha opp den lille lysekrona for stearinlys her inne.

Har ikkje fått på plass nattbord heller, så er veldig spent om korleis dei passar inn. Bestilte nokre fra Ellos, som eg fekk i posten i dag. Gler meg til å få dei på plass! Er godt å kunne legge fra seg ei bok eller eit interiørblad. Forresten så kan deke sjå eit kjent interiørblad ligge framme. Kjøpte desse lure bokhyllene på Ikea. Kjempe fint å ha yndlingsbøkene mine så nært sengekanten ;)
Desse to kjøpte vi på Skeidar. Dei har endå ikkje fått ordentlig lampeskjerm. Tenkte eg skulle lage lampeskjerm av stoffet eg finner på stoff og stil. Så det tar nok litt tid.. har mange prosjekt på gang.
Her er sengeteppet som bestemor til min kjære mann lagde til svigers, som vi igjen har fått arva. Har blitt kjempe glad i dette flotte teppet. Det veit eg at min mann også er. . Kjempekoslig med minner.
Nydelige detaljer!
Her er gangen vår, slik den ser ut forløbig. Tenkte å få tak i eit stort og avlangt lerret, så eg kunne male på, så vi fekk eit bilde her også. Men har ikkje funnet store nok lerret endå. Kanskje det hadde vert fint med eit bord i gangen også. Hmm.. :)

5 kommentarer:

Besta sa...

heia :)
Tusen takk for koselig hilsen på siden min :)
Du har en flott blogg og leiligheten eres er jo bare flott :)
Det poselens-settet på kjøkkenet ditt var bare lekkert :))
Jeg kommer snart tilbake ;)
Ha en herlig dag

Anja-Elin sa...

Tusen takk for koslig tilbakemelding. :) Ja, eg falt fullstendig for porselen-settet, for det passa så fint til kjøkkenet vårt :) Er så kjekt å shoppe sånt snadder ;)

Min verden sa...

Hei du. Håper det gikk bra med å få mannen i seng og håper det ikke er sånn hver kveld ;) Har jo bare vært gift et år - ikke sant...? Det var dere? Ja, jeg tror det. Dere har det veldig pent og jeg likte ekstra godt det brettbordet. Både praktisk og pent. Hanne

Anja-Elin sa...

Hei igjen :) Ja, det gjekk fint å få min mann til sengs. Han var veldig sliten, og senga var ikkje tillaga.. så tok litt ekstra tid for han kunne krabbe under dyna. Er på ferie hos mine foreldre, og her er huset fult av folk, så.. så vidt vi fant ei seng, nesten ;) Ikkje så gale, men berre nesten :)
Ja, vi hadde 1 års bryllupsdag st hans i år :) Tida går så utrulig fort :) Må vere fordi eg har ein slik herlig mann ;) Hehe. Du nyter finværet? :) Håper alt står bra til :)

Magga sa...

Hei, begge to!
Gratulerer masse med ny og fin leilighet!!Ser at dere alt har fått det så stilig og flott!
Kos dere!
Hilsen Margareth :)