Siste fra Instagram

søndag 31. august 2008

Overraskelse fra Sverige! ;)

Så er endelig overraskelsen vår komt på plass. Vi har vert i Sverige 2 ganger den siste mnd, sist no i helga. Kom nettopp heim, og er veeldig slitne. Og ikkje minst er vårt kjære nøste like sliten.. Han er 2 mnd og ein skikkelig skøyer. Snur oppned på huset. Så no blir det nok mange våken-netter og gåturer fram igjennom. ;-)


Her ligger han heilt utsliten på altanen vår, etter leik og lang biltur.


Allerede ein STOR sjarmerande liten modell.. ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gurimalla for en nydelig hund dere ha fått dere, no må dere vere snille me han og gi han alt han spørr dere om. Hoppe! klemz Rogerj

Anja-Elin sa...

Hehe, ja, det er nesten sånn.. skikkelig utspekulær og ein ordentlig luring, men også så skjønn og god atte! :) I dag fjerner vi alt av ledninger og div ting i leiligheita så er LIIIITT for spennende :D Godklem tilbake!

Anonym sa...

Han er heilt herlig! Gleder meg til å KLEMME han godt.Gratulere så masse med det nye famelie medlemet.Lukke til med oppdragelsen.Må han ikkje få overta heile styringa.Gla for at de endelig har fått han.Klem til alle tre.

Miamor sa...

Jeg elsker svensker for min del!
Så skjønn!!KAn vel sjarmere de fleste i senk tenker jeg!!
Ha ei god veke i Bergen!
Sola skinner her på Sotra!!

muskattogkardemomme sa...

Hælledussan så nydelig,helt til å spise opp!Gratulerer!Hvilken rase er det?Og hva skal nurket hete?Som du kanskje har sett på bloggen min,har vi en Golden retriever på 10,5 år.Å ha hund er en fantastisk glede.Alltid noen i godt humør å komme hjem til!Masse lykke til!

Daisys home sa...

Såå nusselig fin liten hund.hvilken rase er det?Litt større min ja,hi-hi!Så kos dåkk og ha en fortsatt fin uke.

muskattogkardemomme sa...

Hei igjen,og takk for gode ord!
Veldig koselig at du vil legge meg til på bloggen din :0)
Får lillenurket ligge i sengen om natten da...?
Nyt dagen videre!

Hulda sa...

Så skjønn hund dere har kjøpt, virkelig nydelig er han. :) Flotte ting du har kjøpt fra Lobelia, de har så mye flott. Ønsker deg en super dag. :)