Siste fra Instagram

onsdag 17. september 2008

Høsten er her!

Då var høsten komt her til ytterkanten av Bergen, og det har så og sei, regna i nesten heile dag. Har i dag hatt ein fridag, så både eg og Storm har mest kosa oss innendørs, utenom nokre små nødvendige turer ut. Det eg liker best med høsten, er at det er så koslig å finne fram eit deilig varmt teppe, og masse stearinlys. Blir slik deilig stemning her, til og med Storm blir rolig av det ;)

God høst, alle sammen!!

7 kommentarer:

Kaos sa...

Hei, takk for koselig melding på bloggen min :)
Jeg kjøper stoffer på stoffogstil.no Pleier å dra til butikken i Drammen. De sender også. Ellers har jeg funnet noen stoffer på Panduro hobby.


Herlig vovvs dere har :)

happy in pink sa...

koselige stemnings-bilder...elsker høsten;)
klem tara

Nunne sa...

God kveld!
Så koselig med ungdommer innom hos meg! Kan ikke huske å ha møtt dette flotte ekteparet før?! Men det var ordentlig hyggelig. Og så fin hund som STORM er! Egentlig savner jeg hund, vi hadde alltid hund mens jeg var jente og bodde heime, men vi har allergiker i huset, så det blir hverken katt eller hund her. Dessverre.

Har kikka litt rundt hos deg. Syns dåkk har vært kjempheldig som fikk arve det flotte sengeteppet!! Ta godt vare på det!
I Åsane kjenner jeg et koselig eldre ektepar, så nå begynte jeg plutsleig å tenke på dem...Sigrid og Gunnar.
Ønsker deg ei god natt!

sologbolig sa...

Koselige bilder. Ja, nå tennes det lys her i huset også. Det er koselig med mørke høstkvelder og brennende lys, da blir eg ein orntlig stuegris ! Her er veret fint enda og skogen er så vidt begynt å få litt gulfarge. Men det er høst i lufta, morningene har ei kald og skarp luft. Nå må eg gå på jobb, ha ein fin dag !

Tiril sa...

Ånei, jeg er ikke noen sydame, men har en dame som tar seg av det....
Koselig blogg du har,skal kose meg å titte litt nermere hos deg.
Ha en srrålende dag.

Vakkert Liv sa...

For en nydelig vovse du har!!
Deilig med innedager og, særlig hvis du har et godt teppe og stearinlys :)

Anitas hus sa...

Koselige stemningsbilder, det er det som er kos med høsten synes jeg. Når jeg kan krype opp i sofaen med ett pledd og masse tente stearinlys.
Skjønn liten tass dere har fått, er vel stas i heimen det tenker jeg. Blir jo som en liten baby, he he...
Ha en fin helg!
Klem:O)