Siste fra Instagram

mandag 20. oktober 2008

Kjøkkenhimmel!

Det eg er mest fornøgd med i den nye leiligheita, er nok kjøkkenet! Det er STORT og har massevis av skap-plass til alt kjøkkenutstyr og servise.. ;) Og DET liker eg! Her er eit liten smakebit fra min kjøkkenhimmel ;)
8 kommentarer:

H elle K sa...

Heisann så nydelige bilder. Kunne godt tenkt meg et av de. Ha en fin dag. Kristin.

Rådyrveien sa...

Så flott kjøkken!
Skulle gjerne hatt det der.. :)

Ha en fin tirsdag!

Hilde

NUSSE sa...

Lekkert kjøkken! Vi har ikke pusset opp vårt ennå, så jeg blir litt ivrig når jeg ser hvor fint du har fått det! :-)Så skikkelig koselig ut.

Hespe sa...

Heisann...
Så flotte kjøkken du har. Oppvaskstativet var råfint, er det også et Oslo produkt.. ;o)

Fiiiin dag videre til deg!

Klem :o)

Anitas hus sa...

Så flott kjøkken dere har. Å ja, det er deilig med maaaasse skap plass, det fikk jeg også når vi fikk nytt kjøkken og det var som en drøm.
Ha en flott dag!
Klem:O)

Siren sa...

Kjempefint! :)

Therese ~ Fjellrosa sa...

Dette så lyst og lekkert ut, og fil de fer hylla var knall. Jeg hadde planer om å henge opp en fil de fer hylle på soverommet i den gamle leiligheten min, med små knagger under til smykker og parfymeflakonger i hyllene. Det ble aldri slik, men nå har jeg en hylle fra Ikea i sort smijern med glasshyller til samme formål. Den funker godt den også ;)

moa sa...

hei, og 1000 takk for kjempekoselig hilsen fra deg.
så nydelig blogg du har med så masse skjønne bilder..kjempekoselig å stå på din bloggliste, legger til deg på min også, så kan vi besøke hverandre:0)
..og valpen din,er noe av det skjønneste jeg har sett,og med et navn jeg har et kjært forhold til.min bestefar het nemlig storm -herlig :0)du spurte om flaskene mine, noen er loppiskjøp, og andre har jeg kjøpt på linneas hage(jobber der) - og noen har jeg fått..
ha en skjønn dag, vi blogges - klem moa
PS! herlig at du skriver på nynorsk,jeg er en av "de få" som bare elsket det faget på gymnaset..