Siste fra Instagram

tirsdag 25. november 2008

Tusen takk!!

I dag kom det ein kjempe koslig overrasking i posten fra Spania! Vart så glad! ;) Desse kjempeflotte tova labbane er blitt laga av kjære svigermor. Dei skal gjere godt på beina no når det er så kaldt her i Norge. I tillegg er leiligheita litt gulvkald, så dissa gjer meir enn beina mine varme ;) Tusen, tusen takk!! :) Sender nedover ein GOD varm klem :)
I tillegg vil eg takke for denne skjønne orkidèen som eg fekk av arbeidskollegaene mine som var her forje helga. Vart både rørt og glad! :)


Alltid så koslig med blomster! Den står like fint her endå.. ;)
Så tusen hjertelig takk til svigermor i Spania, og til venninnene mine på arbeid. Setter pris på deke alle ;) Ønsker også svigers god tur tilbake til heimlandet! Det nærmer seg vel snart? :) Deke er hjertelig velkomne på besøk ;)
Godklem ;)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Flotte tøfler fra svigermoren din. Slike er så fine. Mine svigerforeldre er faktisk i Spania nå, de også. :) Blomsten fra kollegaene var virkelig flott, har ikke sett en slik før.

Eline sa...

Hei du. De så virkelig deilige ut de tovete sokkene, å være varm på bena er jo viktig. Flott orkide, jeg har en akkurat lik en i vinduet mitt ;) Jeg har en liten utfordring til deg på siden min. Ha en fin dag ;)

Livet er heeerlig sa...

Så flotte oppmerksomheter du har fått!!!
Deilig med tova tøfler :)
Brettspill ja, vi elsker det her hos oss. Favorittspillet er Kranium, har du prøvd det? Hvis ikke er det et julegavetips til din kjære
Ha en toppers kveld
*Siv*

kate sa...

Å slike varme deilige tøfler du har fått:)
De bildene av Storm var nyyyyyydelige, for en vakker liten valp!!
Ha ei flott helg, klæm fra Kate:)

Miriam Beathe Bøe sa...

Hei hei:) Kom over bloggen din, og må jo bare si at her var det mye flott å se på. Rekker ikke over alt nå, så jeg kommer tilbake.

Nydelige bilder du maler. JEg maler litt selv på lerret, men mer abstrakt. Skulle gjort mye for åkunne tegne hender og føtter! Nydelig.

Legger deg til listen min, håper det er ok?!=)
Ha en fin helg=)
Legger deg

Gamlå sa...

Heisann det er bare Gamlå som er innom bloggen din på en lynvisitt!!
Har lurt meg til å låne PCen til datteren mens hun er ute en liten tur!!

Så herlige bilder av skjønne Storm det er en fin gutt som jeg ser liker seg i snøen. Det gjør Nemi også, men her regner det så hun har ingen snø å leke seg med. Hun har fått løpetid og det er heller irriterende å ta henne med på tur da hun bare snuser og skvetter. Vi kommer liksom ingen vei:)

Flotte sokker har du også fått og de så herlige ut!!

Orkideen din likte jeg også, og skal jeg være ærlig så har jeg aldri sett en slik en før jeg.

Ha en fin kveld

klem fra Gamlå og Nemi gir Storm en klem også

Juno sa...

heisann:) tusen takk for koselig hilsen på bloggen min:)Har vert å kikket litt her nå,og storm er jo bare utrolig søt:) å maleriene dine, helledussen så flink du er å male:) Bare link meg ja, jeg linker deg ågså:)