Siste fra Instagram

mandag 9. november 2009

Hønsenetting på hjernen ;-)


Foto av; Bordpynt laga av mose og hønsenetting. Har også brukt ei gammal rot med mose, steiner, blomster og lys. Det ligg eit lite mosehjerte i hønsenetting, vedsiden av kubbelyset.

Det er allerede mandagskveld, og frosten bankar på ruta mi... Det har vert ein heilt fantastisk dag ute. Vår første veke i Sogn har vert kjempeflott! Solskin kvar ein dag. Synd at det blir så fryktelig kaldt når sola går ned.. brr..

Denne veka har vi isolert og lagt panel i eit av romma på leiligheita vår. Føler at eg begynner å få tak på hammeren :-) I tillegg har eg med litt hjelp av min kjære og pappa - fått montert nytt kjøkken. Bilder kjem seinare når alt er komt på plass. Det gjenstår ein del endå, for ting tar tid, spesielt då min kjære jobber fullt i heimesjukepleien.. Så da styrer eg litt på eigenhand mellom slaga, og finne gjerne tid til å vere litt kreativ og.

I går på farsdagen, laga eg bordpynt ved hjelp av mose og hønsenetting. Astersen blomstrer endå, sammen med rosene. Eg lagde eit stort mosehjerte med hønsenetting rundt, som fekk pryde ytterdøra... Håper du hadde ein fin dag, pappa :-)


Foto av; Dørpynten til mamma og pappa, laga av mose og hønsenetting. Skilt fra kremmerhuset. Rosene til mamma blomster endå..

Ønsker alle ei herlig veke! Nyt den! ;-)

Godklem fra

8 kommentarer:

Glim i Hverdagen sa...

Så nydelig borddekorasjon og hjerte av hønsenetting og mose. Herligt. Har også fått sansen for hønsenetting. Må se og få laga meg noe etterhvert jeg også.

Som du ser prøver jeg meg med en ny start av bloggen min:) Når jeg har funnet igjen laderen til kamera mitt kommer de nok litt mer spennnende innlegg om interiør:)

Spennende med ny leilighet da. Gleder meg til å se bilder etterhvert. Hvordan du former den nye leiligheten. Den dere hadde i Bergen var jo en drøm med alt det nydelige interiøret ditt;)

Ønsker deg en fantastisk uke i Sogn:) Klem fra Miriam

Therese sa...

Hei kjære kjære deg. Herlig å høre fra deg som bestandig. SÅ utrolig flott borddekorasjon og pynt. Herlig. Gleder meg til å se bilder av kjøkkenet. Uff, her hjemme har jeg mistet gnisten til blogging om dagen. Etter at det la seg en fremmed som følger så har jeg tenkt mye mer på det. Klarte å slette han, men likevel så tenker man på det ene og det andre. Ønsker deg en riktig go uke skjønne deg. STOR KLEM

Christine Louise sa...

Oi, så utrolig vakre dekorasjoner. Du er kjempe dyktig.

Klem fra meg..

Daisys home sa...

Utrolig dekorativt dette du har laget her.Skjønne bilder!Du er jo så flink,klem

Lisemoren sa...

Knallfine hjerter av hønsenetting du har laget. Er de lette å få til ? Høres ut som om dere har funnet dere godt tilrette.

Klem fra Lisemoren

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Nå har jeg endelig adda meg som bloggvenn hos deg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt har skjønt vitsen før, men når jeg så kom meg inn i det var det jammen ingen dum idè likevel :)

Håper du får en flott torsdag. Her på fjellet har uken så langt vært knallfin med sol, blå himmel og frost. Det beste været som finnes :D

Black Feathers sa...

For en flott start på den første uken der oppe med nydelig vær. Så kreativ du har vært med hønsenetting, lys, mose og alt det andre. Flott resultat ;) Så flink du er som svinger hammeren, slettes ikke dårlig det. Gleder meg til å se bilder ;)

Ha en nydelig kveld ;)

UNDRING sa...

Hei!
Kom over bloggen din, den her helt nyydelig. Mange flotte bilder. Kommer innom igjen.