Siste fra Instagram

tirsdag 3. november 2009

Det er alltid tungt å ta farvell...På fredag var min siste dag i Åsane heimesjukepleie. Det var veldig tungt å ta farvell med både skjønne pasienter og herlige arbeidskollegaer..Eg trur det er få arbeidsplasser som har eit sånt godt miljø som Åsane Vest! Mykje takka to supre gruppeleiarar, og ikkje minst ein herlig godt-blanda stå-på gjeng!Då min kjære også har jobba på samme arbeidsplass, fekk vi dette skjønne hjerte-serviset i avsluttningsgave!Sammen med søte te-hjerteklyper, og eit lite nydelig hjerte som pynt...Desse skal vi bruke når vi sitter ute på altanen på seine sommerkvelder og tenker tilbake på ein herlig gjeng som deke! Tusen takk for at deke er så flotte mennesker! :)

Lykke til videre! Så sjåast vi nok igjen :)


Godklem fra

11 kommentarer:

ellen sa...

Så fine koppene var! Fekk ikkje sett de eg! Du er nå så utrolig flink til å ta flotte bilder! Må følge med her på siå i og hente inspirasjon!!!!
Klem

Datt sa...

Ny plass, nye muligheter! ;)
Herlige kopper, kan dere kose dere med ja :)

Mona. sa...

Hei :) Så nydelig et servise dere har fått !! Tydelig at du og mannen din blir savnet av kollegaene,når de gir dere en så fin gave...ligger mye omtanke i den :) Og det beste av allt,den er helt sikkert fortjent !!! Lykke til med ny arbeidsplass,blir spennende tider for dere :) - Klem fra nord.

Heidi Olsen sa...

ja, det er n utrolig flott gjeng i vest! Savner de godt innimellom, selv om jeg koser meg stort på skolen. Masse lykke til med husbygging og ny jobb til dere begge!!

Guttemamma sa...

Det skjønner jeg godt...men dere har nok tatt det rett valget!! Nydelige gaver,noen som kjenner deg..!!
klem

Lise sa...

Så flott gave dere fikk. Synd å reise fra en arbeidsplass med så godt miljø. Håper det blir like trivelig på din neste arbeidsplass. :)

Klem

Lise

Stine sa...

Så fine ord og koselig blogg du har...:-)
Lykke til med jobb!klem Stine

lavendel mio sa...

Så fint sagt om arbeidsplassen din!
Nydelige kopper :)
Lykke til med ny jobb:)
Ha en fin kveld,klem Hanne

Lisemoren sa...

Å disse koppene bare elsket jeg. En omtenksom gave fra kollegaene deres. Skjønner at det er vemodig å ta farvel. Ønsker deg en flott uke

Klem fra Lisemoren

siren sa...

Skjønner hvordan du har det, er ikke noe koselig å levne sine arbeidskolleger selv om man gleder seg til å flytte! Men så har du jo fått to nydelige kopper å minnes de på, snakk om søte kopper da! :)

sirisinspirasjonsunivers sa...

Fortsatt er jeg jevnt og trutt inne og følger med på bloggen din :) Den er så koselig! Flott servise dere har fått! så hyggelig! viser jo bare at dere er verdsatt :) Lykke til med ny arbeidsplass! Klem fra Siri