Siste fra Instagram

lørdag 22. januar 2011

Det var ein gang ein prins... eller prinsesse.. ♥

Foto; Funnet på Anne Geddes nettside.
Prins? Eller kanskje ei prinsesse? Det veit vi ikkje endå. Men vår kjære baby har allerede fått mange søte kallenavn. Maispira, frøet, babyen, lillegull, sommerfuglen, knøttet, nurket, vidunderet, skatten. Eit kjært barn har mange navn... ♥ Det er vertfall sikkert og visst! Og fleire vil det nok bli..


H*n er veldig aktiv. Kjenner mykje sparking og dansing i løpet av dagen. No er eg i veke 22, og det er godt å vite at eg er komt halvveis. Har begynt å shoppe litt små søte klær og utstyr som h*n vil trenge. Utrulig koslig! Spesielt når min kjære er med, og finner fram det eine plagget etter det andre. Trur vi elsker det begge to... ♥ 

Får ikkje vert så mykje innom bloggen, da dagane ikkje er fullt så gode som eg skulle ønske... Men eg har ein fantastisk flink, omtenksom og vidunderlig ektemann som lyser opp mine vinter dagar. Kva skulle eg ha gjort uten deg, kjære?


Eg håper dagane mine blir slik som våren, lysare og lettare for kvar dag, slik at eg kan få energi til å vere litt meir aktiv på bloggen igjen... ♥ Eg tenker på kvar og ein av dere, samt ønsker og håper at at dere alle har det bra. ♥ 


Foto; Funnet på Anne Geddes nettside

Godklem fra

12 kommentarer:

Crinoline sa...

Ja,ventetiden er spennende.Håper du snart føler deg i bedre form,Anja-Elin.Masse lykke til videre.Kos dere med innkjøp til babyen.Klem

siren sa...

Gleder meg i lag med deg, det er helt fantastisk å få barn. (ikke å fø da, hehe). Håper det går bra med deg, kos deg med graviditeten...det er ei spennende tid. Stor klem :)

Anonym sa...

Kos deg videre og slapp av. Ventetid er spennende. Kunsten er å bruke krefter på det en vil og ikke det man føler man må. Egentlig er det fint lite man må. Det beste er å kjenne etter på hva en orker.
Ha en fin helg.

Hilsen 2 barns mamma

♥ Monica ♥ sa...

Det er så koselig å kjenne at babyen romsterer inne i magen. Det savner jeg av og til kjenner jeg. Nyt graviditeten, det er spennende å vente. Ha en fin lørdagskveld. Klem.

GryNoKa sa...

Så spennende!
Håper du snart føler deg bedre!
Ha en fin lørdagskveld!
Klem : )

Elin med Draumesidene sa...

Hei kjære du! Eg vart bedre og bedre under første graviditeten, håper dette er slik for deg også! Godt å kjenne livet inni magen, blir liksom kjent med dette vesle mennesket som ligg der og sparkar! Ynskjer deg lukke til vidare, og gi ein klem til han snille mannen din frå meg! Slike er gode å ha!

Klem E :)

Lobelia-damen sa...

Det er nå livet begynner :-)

Stor klem W

Livy sa...

Ja, vi går spennende tider i møte :) Ønsker deg en fin helg, håper du får gode dager!

Klem fra Livy

Har en drøm... sa...

Så spennende tid dere er i ♥ Deilig samtidig som den kan være veldig slitsom... ikke noe godt og ikke være i form.
Håper som du sier at formen kommer med våren - sakte men sikkert;)
Nydelige bilder ♥

Ha en herlig helg!

Klem Line

No.15 - Lise sa...

Koselig med små spark og litt babyshopping :)

Kos deg, og hvil deg det du trenger.

klemmer

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei kjære deg,
GRATULERER med den veldig koselige nyheten!
Ta det med ro og nyt så godt du kan :o)
Dere har en spennende og hærlig tid i vente...
Kjerstiklem

Ida sa...

Hei på deg! :)

Selv om det er noen år siden jeg ble mamma selv, så husker jeg så godt følelsene og forventningene under graviditeten. Man bobler nesten over av glede og lykkefølelse når man tenker på det lille mirakelet som vokser seg stor nok til å komme inn i verden. og dette skjer inne i en selv! Det er et stor under - hver eneste gang!
Håper at formen blir bedre etterhvert.
Ta godt vare på deg selv! :)

Kjekt å se fremgangen på husbyggingen deres også. Der vil dere nok trives, ja. Lykke til med resten!

God klem.