Siste fra Instagram

tirsdag 25. januar 2011

Våren er like rundt hjørnet! ♥

 Det er så herlig å tenke på at våren er like rundt hjørnet!
 Dei siste dagane har det vert så varmt og deilig ute...
Regnet har viska vekk dei fleste spor av vinteren.. Og vårsola har titta inn kjøkkenvinduet mitt i dag... ♥ Velkommen tilbake kjære du! ♥
Desse nydelige tulipanene fekk eg av min kjære.. Han er så flink å strø rundt seg med vakre gleder...Tusen takk! ♥
Tulipanene står på kjøkkenbenken vår... Kor deilig er det ikkje å kunne åpne vinduet og slippe frisk vårluft inn? Så mens tulipanene synger vakre vårsanger.. nynner eg gjerne med.. ♥
Våren må vere den vakraste årstida.. Og det blir nok den mest spesielle årstida for oss i år.. ♥

Vårklem fra

11 kommentarer:

Guttemamma sa...

Klart våren blir ekstra fin for dere!! Leit at formen er dårlig,men hold ut,premien kommer snart!! Nydelig teppe under,vet dere kjønnet nå??:-)
Her er det IKKE vår, snøen ligger meterhøy!
klem♥

Heimekjær sa...

eg gleeeda meg slik til våren:) vinteren på vestlandet er tung..virkelig! missunner ikkje deg som ikkje har vore i tipptoppers form heller!
her er det masse som skjer på skulefronten ja...er inne i mi nest siste veke i siste praksis før bachelor! Skal jammen bli godt med ni veke skriving og stå opp LITt seinare enn eg har gjort siste sju vekene..hehe:)

så nyyydelige ting du har laga på forige innlegg..det teppet var nydelig og dei klossane- for en ide! skal eg stjele når det en gang er min tur til å videreføre familien:)
hehe

ha ei fin veke ♥

klemmer linda ♥

whitebite sa...

å herlighet for et fint hekleteppe du har laget!! og tulipnaner..♥♥ fineste blomstene! jeg må ha tulipaner heele tiden så lenge sesongen varer! god bedring!

Har en drøm... sa...

Så NYDELIG bukett, jeg elsker tulipaner og spesielt de med maaange friske farger ♥
Heldige dere som har så lite sne igjen at dere kan bruke hårføneren på, hihi... Her er det MASSE snø igjen - MASSE!!! Æsj!
Men jeg suger til meg alle vårtegn, og inne pyntes det med pasteller og blomster og jeg setter meg ut i husveggen med en gang det er sol, da drypper det deilig fra taket... ♥

Klem Line

Fra huset i svingen sa...

Vakre tulipaner <3
Jeg har termin 4.mai, så er 26+1 i dag og kun 99 dager igjen ;-)
De trodde på ordinær ultralyd at det kanskje var ei lita jente i magen min, men vi skal på 3d ul 9.februar så da satser vi på å få en endelig bekreftelse :-D

Klem Karianne

Hespe sa...

Hi, hi - ja mens du traller på vårsanger, så velger jeg å drøye litt... ;o) Av erfaring blir man klok heter det, og jeg vet at jeg må leve med vinter enda en god stund, så da er det like godt å stålsette seg på det...;o) Gleder meg selvsagt til vårsolen igjen varmer mitt kinn, men jeg skal finne mye glede på veien dit også ♥

Nydelige, farvesprakende tulipaner hos deg - et vakkert syn i vinterdagen!!!

Nyt dagenene, og nyt fornemmelsen av vår ♥

Goklem fra Hildegunn

Malin sa...

Kjære du:)

Tusen takk for en koselig mld på svangerskapsbloggen min.. Du er herlig!

Lykke til videre <3

Vi får "keep in touch"

Good klem Malin

Gry sin lille verden sa...

Nydelig bukett tulipaner :o)

Her er ikke mye vårtegn - i dag har det snødd igjen.

Ida sa...

Dette er virkelig en flørt med farger...!
Veldig vakkert og optimistisk. :)

God klem til deg
fra meg!

Line fra huset på landet sa...

Såå koselig å se flere innlegg fra deg på rappen her nå!:) Moro å høre om både baby og hus..men håper at formen din tar seg opp snart;)
Skjønt teppe, og skjønne klosser. Dere er et kreativt par dere.

Huset ser stort og flott ut. Jeg gleder meg til å se flere bilder etterhvert i prosessen. Knektene ble kjempefine Anja-Elin. Dette kan du;)

Ha en fin kveld videre.
Ser fram til å titte inn til deg igjen snart.
Klemmer fra Line

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Denne våren vil du nok aldri gløyme!:) Nydelege tulipanar! Og så fint babyteppe under her! Leita litt etter husteikningane dykkar nedover her, trudde eg akkurat hadde sett dei her inne? I alle fall har vi nesten 40 kvm kjøkken, vi har tatt bort vinkelen på stova, og har allrom i staden for. Eg saknar også veggen her no, hadde vore fint å kunne ha gamleskåpa mi der. men, men... Ikkje råd å få plass til alt :)

Håper dagane dine er fine, eg har det ikkje godt. Har vondt både i nakke og korsrygg. MÅ kome meg i gang med trening igjen. Blir alt for stillesitjande. Og det er det verste eg kan gjere. Men her er så tjukk is alle stadar, og eg er så redd for å skli eller dette.

God klem frå Elin! :)