Siste fra Instagram

mandag 23. juni 2008

1. års bryllupsdag :)

I dag er det akkurat 1 år siden vi feira hagebryllup i Indrefjord. Vi hadde ein fantastisk dag då, og i dag har vi også hatt ein strålande dag. Vi dro ein tur inn på akvariet her i Bergen, siden ingen av oss hadde vert på det før. Etter litt trasking der, og litt trasking rundt om i byen, dro vi på resturant og bestilte ein deilig middag. På menyen sto det Baconsurra Indrefilè med bakte poteter og anna deilig snadder. Med litt regn og sol, så har dagen vert flott! Vi planlegger allerede 2 bryllupsdagen vår, då vi vil vere ute i ferie på den tida, og ikkje minst at Einar er ferdig med skule. Det gler vi oss begge to til. Bryllupsgaven til oss begge er ei flott hengekøye. Vi synest det er så koslig å kjøpe ting som vi begge kan bruke i lag, så denne skal vi ha stor nytte av.

I dag er det også 3 veker til vi kan flytte inn. Den 14 juli, starter vi flytteprosjektet, så no klør det i fingrene i å shoppeshoppeshoppe nye ting til leiligheita vår. Legger ut eit bilde av utsida av leiligheita, men innsida av den, blir langt inn når vi har fått innreda den :)


Tusen takk for ein fantastisk flott og varm dag, kjære mannen min. Du betyr alt for meg, og er det kjæraste eg har. Suss! :) ELSKA DEG! :)

Ingen kommentarer: